[IMG]https://resmim.net/cdn/2025/05/23/TDHvGy.jpg[/IMG]
vadeli.
[IMG]https://resmim.net/cdn/2025/05/23/TDd8QL.jpg[/IMG]
30 endeks.
Printable View
[IMG]https://resmim.net/cdn/2025/05/23/TDHvGy.jpg[/IMG]
vadeli.
[IMG]https://resmim.net/cdn/2025/05/23/TDd8QL.jpg[/IMG]
30 endeks.
LUTFEN....
topigimi kirletici....CELIK COCUK OLDUGUNUZU BELLI EDEN.....yazilari gelip asmayin....
kimle furusuyoruz.....OTORITE ile....
mudahale ediyor.....
bunu....BASKARA ile ben....GRAFLARIMIZA YANSITIYORUZ.....ona gore oynuyoruz....
MALA NASIL GIRILIR.....DIPTE NASIL PARA KAZANILIR....bundan sonraki yazilarimda anlatacagim....
EN COK PARA....dipteki furusmalarda kazanilir.....
dedi....
"GECICI YAN ETKILERINI YONETMEMIZ GEREKIYOR"
duydum.....
KENDIMI REVIZE ETTIM...yeni mudahaleye gore.....KOMPLE KAPATTIM.
NOTR.....PALARI ALDIM....GIDIREM.
HOSCAKALIN.....TURKUN YIGIT EVLATLARI.....
bir kuzu klasigi daha izlediniz.....terse dusurulmus bir pozizyondan buyuk karla cikis ve TUYUS.....
simdi.....bekliyecegiz.....FIRSATI....bu MAKARIOS kesin birsey yapacak....elimde 3 kaart var....AZ.
PARA....
PARA....
PARA....
sonsuz miktarda turk lirasi MAKARIOS ta.....basip....batik bankalari kurtarmaya kalkisirsa....DOLAR....aninda 72 panginot....parami mevduattan DOLARA kaydirayim mi....YENI SORU....BUNU CEVAPLAMALIYIM....emme ne yapicek....kuyumcu usaglar birazdan arar....tiyo gelir.
bak bu yazdiklarim....KUZU TEKNIK ANALIZDIR.
GOSTERGE KAART....alarko 85 te.....sanayi indikatoru arcelik girnizida.....BUNLAR KREDI KURTARMA FONU elemanlari....ikiside sevinemiyor......ILGINC.....ILGINC.....ILGINC.
BI TEK.....benimki....VESTEL sevindi....HAYRET.
bir nokta var ki....o noktada....artik hicbir finansal piyasa oyuncusu....OTORITE ne derse desin....OTORITE yi takmaz....
iste o nota onemli.....O NOKTADAN SONRA....PIYASALARDA....DIP YOKTUR....DERIN BIR KUYUYA DUSUS BASLAR....
dikkatle....bunu izliyorum.
NOKTAYI....inandiriciligin kaybolusunu......
EVETTT.....yazilarima burada son veriyorum....
topik faideli miydi.....degilmiydi bilemem.....
emme.....
BIR KUZU....GELDI....VE GECTI BU ALEMDEN...artik...HICBIRSEY ESKISI GIBI OLMAZ.
hoscakalin.....degerli okuyucularim.
sn kuzu
Alarkonun kredi kurtarma ile herhangi bir ilgisi yok sanırım. şirket geçen yıl 300 milyon dolar yatırım yapan bir şirket, önümüzdeki 3 yıl içinde de bunu 1 milyar doların üzerine çıkaracaklar. sadece tarıma 1,2 milyar dolar yatırım ile Türkiyede 5000, Kazakistanda 5000 dönüm sera yatırımları ve tohum, gübre ve kurutma yatırımları yapmakta... ayrıca Gotion firması ile batarya ve uçakların kargo uçağına dönüştürülmesi işinde de yeni yatırımları var.
yatırımı tamamlanmış ve ihracat ağırlığı artmış bir duruma gelmiş olsaydı bu kurlarla zorlanır mıydı bilmem ama bir şekilde karlılar ki yeni yatırımlara devam ediyorlar... Kredi garanti fonu sanırım daha zorda olan şirketlere yönelik olacaktır. ha bu durum kredi faizlerini düşürecekse bunda ALARKO kazançlı çıkabilir...
sizce "ALARKOnun kredi kurtarma fonu elemanı olma" sebebi nedir?
Emeğine sağlık kuzum.
Harikasın kuzu hazretleri
Emeğine yüreğine sağlık Kuzu Emmim
Eeeee herkes teşekkür etmişde son durum nedir. 8000 e mi iniyoruz. Yoksa mala mı yerleşiyoruz. YKBNK ve EREGL 3 er 5 er taban çekiyor ama biz hiç birşey olmamış gibi tahtalara mı giriyoruz. Bu ikisi taban taban çekerken bizim aldığımız tahtalar düşmüyor mu? Hedef feza mı.? Hangisi.?
Akepe tutuyor borsayı kontrollü düşüşe izin vermez :evil:
....................https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1e7d768048.jpg
saolun usaglar....
FURUSMAMIN devamini.....sizlere gonderecegim....kiymetimi bilenin kiymetini bilirim....
burada parayi 3 e katladigimi gorunce...INTIHAR EDECEK COK INSAN VAR....bundan sonrasini yazmiyayim dedim.....
Teşekkürler,emeğinize sağlıkSayın kuzu lütfen yazın.
Sayın kuzu bizlere ışık olmaya devam ediyorsunuz.
Sent from my iPad using Tapatalk
Nasılsınız gençler?
KAN EMICI....olucu gavat....
insanlar zararda....senle ben paramizi katliyoruz....bu cok dusman yaratiyor...burada keselim....
ARTIK FURUSMALARIMI YAZMIYACAGIM....yoksa....buralardayim....sen graflarini as......sana ne yapacagimi gonderirim....BIRAZ....gozden uzak yapalim.
altın vuruş başlığında sadece hisse alınır babo haziranı işaret etmişti..
kuzu da almaya başladı
vob u kendi alıp satıyor tşkler yinede
değişik renk katıyordu başkan foruma..
Bıkmışbroker ı ayrı tutuyorum burada. Bir analiz yaptı çekildi. Tamam dedik bizde. Hesaba kattık izliyoruz.
Şimdi. Guneysu benide banlayacak ama ben adamın yüzüne dan diye konuşurum. Kuzu Bana kalırsa viopda yazdığın pozların tamamen sanal pozlar.
Onun dışında dediğim gibi ben anlamadım 8000 mi bekliyoruz feza mı 5 taban sonra mı feza bankalar 5 taban çekerken diğerleri tavan mı çekecek. Bir karışık işler. Herkes de teşekkür ediyor falan . Sorsam ne anladınız. Kimsenin birşey anladığını da sanmıyorum. Buraya takılanların yüzde 90 ı "beş beş konuştuğuna göre bilgili birine benziyor bir kağıt söyler de alırız ederiz köşe oluruz cu tüyo cu tayfa"
Sen bitti yazılarım diyince yazdım idi. Bitmemiş sanırım. Son durum 5 banka en az 3 taban o zaman. ee iyi bakalım.
bundan sonra.....
BILGI verecegim halkima....FURUSMA YAZMIYACAGIM.....
yeni basligim....onumuzde ki 3 ay....
MALA NASIL GIRILIR.....
mala girme prosesi esnasinda....KENE ile aldigimiz mallarin....KENE kademelerini satarak....cebimize dolduracagimiz para nasil yapilir......MALA YERLESME PROSESIMIZ BITTIGINDE....hem MALDAYIZ....hemde cebimizde yuzde 30 kar..... mal alip satarak KENE kademelerinde oynasarak....BU NASIL OLUR.....
bundan sonraki yazilarimda....FURUSMA YOK....zarardaki insanlari rahatsiz etmek yok....