Temaddü gecensene 11 nisanda acık lamış haftaya haber gelebilir
Printable View
Temaddü gecensene 11 nisanda acık lamış haftaya haber gelebilir
şimdi bunu bu fiyattan almak mı temettuden sonra almak mı akıllıca.....bugun aldın say 1,12 den...temettu kaç kuruş burut 25 kuruş diyelim...peki eline gecen %15 stopajı düş, 3,75 kuruş sen say 4 kuruş...25-4=21 kuruş...peki senin senedin fiyatı kaç lira temettu sonrası..1,12-25=87 kuruş...peki senin elinde temettu alırsan kaç kuruş olacak...87 kuruş artı 25 değiiiil 21 kuruş...ne der 108 kuruş....ayrıca temettu alan kimileri maliyede vergiyle de uğraşmak zorunda kalır bu da cabası...kuyruk numara, kuyruk numara,....uğras bir gün....temettu versin fiyat düşsün sonra al....bak işyat 1,01 lerdeydi 1,87 temettu verdi güya peki bugün işyatın fiyatı kaç 78-79 kuruş....temettu vermeseydin fiyat da 1 tl üstü olaydı
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Temeddü geliri 70 bini gec meyince beyan edmeye gerek yok
Cüm leten gecmiş olsun alım icin büyük fırsat
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında tarafımca paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık. ( 29.03.2019 tarihli Son güncelleme )
https://i.resimyukle.xyz/4R2fbU.png
İnvest yorumlarda sorunlu alacak ların satı şı ile il gili dedikodular var böylebisatış olursa ekstir para gelir
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Yaz geldi tatil parası kararı vermediler temeddüyü al tatile bak
10 yıl ön ce kerı yüz de el li artmış ogün denbeyri yerin de sayıyo ana paramız pul oldu bu fayiz oranlarıyla kerda patlama yapmasılazım artık canlanmasılazım heryıl eflasyon oranıda sermaye arttırmasılazı kerlılık da artmalı
Temeddü kararı bugün gelebilir
23.05 tarihinde genel kurul da kerpayı na kara balan cakmış da tıllıp dadılmıyca
temettü yok.
Birikdirsin bedelsi versin dahaiyi vergisi yok hicdeyilse
Temedü vernemesi hisseye alım gedirdi genelkurul da yüzde 50 sermaye artışı cıkabilir
mayısta bedelsiz kararı çıkması güzel olur.
madem olağanüstü yedeklere aktaracaktın oluşan karı, o zaman geçen yılın sonunda yedekleri neden dağıttın? :wu:
tutsaydın o yedekleri, bu karı dağıtsaydın. kağıdın genel rutinini bozmanın mantığı nedir anlamadım. :wu:
Altınbaş holdingin paraya ihtiyacı varmışdır oyüzden dad mış dır birde buseneki kerdaciddi ardış varsa sermaye ihdiyacı domuşdur
Hisse iyce sılaşdı hissesini satan yok temeddü vermemesi hisseye girmek isteyene fırsat oluş durdu
Bence hissenin temettü öncesi ve sonrası hareketlerini bilerek 3-5 kuruş kazanan küçük yatırımcıya para kazandırmak için yapılıyo bunlar. Sonuçta bu yılın temettüsü önceden verilmiş oldu.
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse sı oldugu icin satınca geri yerine koymak cok zor oluyo sat mak isdeyen olmuyo
Yapıkredi den alnus a hisse neden aktarılır ki yapıkredi de taşıma maliyeti çok mu yüksekti
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu temettü vermemeye yönelik açıklama ,yönetim kurul tarihi,genel kurul tarihi arasındaki uzun zaman aralığı oyun olabilir diye düşünüyorum:
Temettüyü vermiyecem diyorlar ama yedek akçelerden ödeme yapıyorsun,genel kurulu mayıs'ın sonuna niye koyuyorsun toplanmak çokmu zor geliyor , yönetim kurulunu nisan'da yap 30 gün e gk koy, bekleyip görecem seyrini
Sessizlik... Kimse kalmadı mı burada?
Borc verdi para düşük oldu yıllarda kerlılı hızlı artmış ker arttıkca sermayeyi de artdırmış
Süper ker gelmiş yüzde 30 artmış bitaki bilanco cokdaiyi gelir net ker 3 aylık 7.807.185 burakamı 4 le carp senelik ker ortayacıkar
Maşallah ilk çeyrek karı 10 milyon gelmiş. nihayet karda yıllardır beklediğimiz artış geliyor sanki.
7800 değil mi
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni bilancoda gecen yılın kerı görünmüyo olan üstü yedek lere aktarılcakdı aktarılmamış yeni den temeddü gündeme gelebilir
bu hisseyi son temettü atraksiyonlarından sonra rutininden çıktığı için uzun vade portföyümden tamamen çıkarmıştım. Halen tutanlar neden tutuyor, yorumu olan var mı?
Esra hanim,ben daha yeni toplamaya basladim.
Boyle duzenli isi ve kâri olan bir sirket temettu vermese dahi surpriz bir bedelsiz verebilir.
Oran olarak kucuk de olsa verecegi bedelsizle,vermedigi temettunun telafisini yapmis olur.
Bunlar benim sebeplerim. Nasibimiz varsa bizde kazaniriz...[emoji4][emoji4][emoji4]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an bufiyatdan toplayabilirsen ana paranı 3 yıl da geri alırsın bilan co busen yük sek gelir
Bedelsiz hikayesi gerçek mi