cment ucarsa cmbtn da gider
Printable View
cment ucarsa cmbtn da gider
400.000 dolar sermaye..
belki iki pompa fiyatına sermaye emenuke.
Ek 15440 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
yabancı takası aynı bakalım yarın ve diğer günkü nasıl .........cuma günkü takası gösteriyor.
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
virmanlar iş yatırım hesabına geçmiş
dün iş yatırım takas %18 di bugün 3000 lot satmasına rağmen takas %20 olmuş
bugün tacirler ve sanko malı toplamış
en çok gedik oynamış ancaK 716 lot toplayabilmiş
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
emeceğim spek kaçışın yok..
alış yapıp beklese daha çok toplardı..
ama adam işlem yaparken üj bej'de kazanayım demiş olmalı
yabancı varda artık bıyıklı bıyıksız. bu ikizlede sermaye artırım haberi gelmezse .hiç bir şey olmaz..yabancı 30.000 35 000 mal almış gibi ama 55 tl 57 tl den verilirken bunun iki katından fazla mal belki daha fazlası ilkbeş kurum 590.000 e düştü 650.000 di bu sadece yorum ..bizi düze sermaye artırımı çıkartır .ne zaman açıklar oda muamma .bilançodan sonra olur yada daha sonra..sabır halka arzdan beri temettü vermemiş bir kere koklatmış bir kerede 200 zannedersem bedelsiz vermiş ...
eli mahkum verecek asuzu de zarar açıklıyordu. bedelsiz verdi. asuzu de 7 sene bekliyenler vardı..kazandı sabır diyelim.......yoksa
Arkadaşlar bu oynu olabilir. Bakalım altından ne çıkacak
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::bravo:: bravo::bravo::bravo::bravo:
ilk günden böyle olmaz alır almaz 3,5 capulcuya tsk bomba attı diye bu kadar çakılmaz ki borsa 2 çaktı sen 5 çaktın kademelerde 3 , 5 lotlarla
bu kadar insan elini belli etmez..üstadlar ne dersiniz bu spek çok sert çıktı takviye nerden yapsak
:bravo::bravo::bravo::yahoo::yahoo:
dünkü gedik ile tacirleri başarılarından dolayı kutlar. Bugün hisseyi evirip cevirecek aracı kurumlara başarılar diliyorum
Gördüğüm kadarıyla çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalarda zarar eden yok...Gerçi bu çimento tarafında değil yapı elemanları tarafında...Çünkü Çmtaş kârda...Artık toparlanması lazım. Ytd
yukarıdan satmayanı pişman etmek için kendi aralarında top çevirerek tahtayı basıyorlar.dün 1-2 saat içinde tahtayı seyreden biri tiyatroyu gayet net bir şekilde görebilirdi.
gedik alta bastı yukarı çekip topladı.topladıklarını yine aşağı bastı ,çekti yukarı topladı sonra yine bastı.alış maliyetine bak.salak olması lazım bunu başarabilmesi için.tacirler de ayrı bir vaka...
dün birtek oyak var gerçek alıcı gerisi çoğu ekip işi...
bugün de biste terste kaldı.tahtayı sıkıştırdı.bekliyor yine bir karışıklık olsa da basabilsem diye...
an itibarıyla canlı yayın tiyatro devam...başrollerde tacir ve saz ekibi
yatırım tavsiyesi değildir
an itibarıyle 50 maliyetli ziraat te ekibe katıldı 41 den satmak için kuyrukta...
an itibariyle 41.00 akadar 2200 alıcı beklerken
41.10 da 3402
4114 te 1738
4116 da 1935
4120 de 415
4122 de 980 satıcı bekliyor. tiyatrooo
O zaman Oyak ı tebrik ediyoruz.
An itibarı ile ilk 4 kademede bekleyen 5-6 bin lot, alıcılara şu an almayın daha düşük fiyattan alabileceksiniz demek. Satış yapmak isteyenlerede bu fiyattan ver yoksa daha da düşürün demektir. Ben ne alış yaparım nede satış şu anda. Sabırlıyım. Mayıs’a kadar. Tabi uygun yerlere gelirse beklemem dalarım.
Dün TAC aldıklarını bugün takoz için kullanmak da (zararına),
Bu kadar mal vardı elinde niye boşaltmadınız ki ..
https://i.hizliresim.com/oOVOVR.png
Bu kademeleri koyup silmek SPK tebliğine göre suç teşkil etmek de...
Sizin satmak için bu kadar malınız varsa,bizdeki 10-200 lotun esamesi okunmaz..
https://i.hizliresim.com/Yg6gdE.png
Devam....
satıcılar sıraya geçmiş speğini bekliyor.bugün de sert olacak herhalde hafif bir şeyler giymeli
:halay::halay:
ben daldım buralardan bakalım ne kadar düşürecek.malum yerine konmayı bekleyen çook lot var.asagıya verirse kendi bilir.her kademede satışıma tekabül alacağım lot belirli.dibini bilemeyeceğime göre stratejim dogrultusunda devam...
spek te ne yapsın tahta çok sığ.yaptıkları herşey kabak gibi ortada.
diğerbetonun değerleme raporları gelsin bakalım bir.görücem basmayı düşünenleri...
yatırım tavsiyesi degildir
SPK nın Piyasa Bozucu kapsamında ki tebliği bu....
Emir veya işlemlere ilişkin piyasa bozucu eylemler
MADDE 5
(1) Tek başına ya da birlikte hareket eden kişiler tarafından borsa ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda gerçekleştirilen, sermaye piyasası araçlarının fiyatları, fiyat değişimleri, işlem hacimleri, işlem miktarları, işlem oranları, emir miktarları, emir oranları, emir iptal miktarları, emir iptal oranları veya emir gerçekleşme oranları gibi sermaye piyasalarının işleyişi veya sermaye piyasası araçlarının fiyatlarının belirlenmesiyle ilgili veriler dikkate alındığında önemli veya etkili kabul edilebilecek nitelikte;
a) Alım veya satım yapılması, hesap hareketi gerçekleştirilmesi, emir verilmesi, emir iptali veya emir değiştirilmesi,
b) Farklı fiyat kademelerine emir iletilmesi,
c) Bir dakikadan daha az zaman dilimlerinde piyasadaki en iyi alım fiyatına eşit veya piyasadaki en iyi alım fiyatından daha düşük fiyatlı satım emri ya da piyasadaki en iyi satım fiyatına eşit veya piyasadaki en iyi satım fiyatından daha yüksek fiyatlı alım emri iletmek şeklinde yön değiştiren emirler verilmesi,
ç) Kendinden kendine veya karşılıklı işlemler gerçekleştirilmesi,
d) Açılış veya kapanış fiyatlarını etkilemeye yönelik işlemler yapılması,
e) Gün sonu veya vade sonu uzlaşma fiyatlarını etkilemeye yönelik işlemler gerçekleştirilmesi,
f) Fiyat yükseltici, fiyat düşürücü veya fiyatı sabit tutmaya yönelik işlemler yapılması,
g) Vadeli işlem ve opsiyon piyasasında bir sicile bağlı tüm hesaplar için ya da piyasa bazında belirlenen pozisyon limitlerinin geçilmesi,
ğ) Vadeli işlem ve opsiyon piyasasında, ilgili dayanak varlık piyasasında gerçekleştirilen işlemlerle aynı yönlü işlemler gerçekleştirilmesi
ve benzeri işlemler yapılması suretiyle borsa ve teşkilatlanmış diğer piyasaların güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını bozan ya da sermaye piyasası araçlarının fiyatları, fiyat değişimleri, arz ve talepleri hakkında yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandıran veya adil ve dürüst işlem yapılmasını, piyasanın rekabetçi bir ortamda işleyişini ya da fiyatın doğru ve dürüst bir şekilde oluşmasını zorlaştıran ya da engelleyen fiil ve davranışlar piyasa bozucu eylem olarak değerlendirilir
Cezası da bu...
Düzenlenen piyasa bozucu eylemleri gerçekleştiren kişiler hakkında, elde edilen menfaatin iki katından az olmamak üzere, yirmi bin Türk Lirasından beş yüz bin Türk Lirasına kadar idari para cezası uygulanabileceği belirtilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bilgi ve Gereği....
SPK
Başbakanlık
Cumhurbaşkanlığı..
Daha önce kendim ve başkalarının yaptıkları şikayette gördüğüm SPK usul veya usulen cevaplar vermek de idi..
Devlet işlerinin nasıl yürüdüğü ve yürütüldüğü bilinince,
Üçlü mekanizma çerçevesinde yapılan müracaatlardan çabuk ve makbul netice alınmak da,olduğu görülüyor..
Çimentaş veya Çimbetonun yatırımcı ilişkilerini arayınız oldu mu?
Ararsanız eğer, sizi yatırımcı ilişkileri sorumlusu yerine şirketin Avukatı karşılıyor..O muhatap oluyor...
Bir ciddiyet sormayın gitsin,
Mahkemeye çok adam sevk ettik.Mahkeme görmemiş adam da değiliz...
Kendileri bilir..
Bu ülke de bunlar suç olurken,göz göre göre,göstere göstere yapılanların hesabı sorulmalı...
Haval*****na gitmek isteyen turistin, yolları bilmemesinden faydalanarak farklı güzergahlar kullanıp yolu uzatan bir taksicinin "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 10 yıla kadar hapsi istendi...
16.1.2018..KAP)
Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Walter Montevecchi kişisel sebeplerle görevinden ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmış olup, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 437 sayılı kararı ile; boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Sayın Paolo Luca Bossi seçilmiştir. Mütabiken Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 438 sayılı kararı ile; boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Marco Maria Bianconi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekillliği görevine Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Stefano Pantaleo seçilmişlerdir. (KAP)
Bu eski ve yönetime 2010 dan süre gelen 2014 de SPK ile mahkemelik olduğu hususlar da unutulmadı...
Finansal rapor yayınlasın bakalım SMMM görüş olarak ne tespit etmiş...
Daha da önemlisi yönetim kurulu ne yönde karar almış...
İtalyanlardan ayrı yönetimde bulunan bağımsız üye 2007 İzmir Milletvekili,
Taha Aksoy (1947), hali hazırda AKP parti üyeliği hala devam etmekte midir.
1960 sonrası yoğun olarak 1980 ihtilal sonrası emekli generaller şirketlerin yönetim kurulunda yer alırlardı,
Bürokrasinin daha iyi işlemesi , kendilerine dokunulmaması için şimdi iktidar siyasetçileri şirketlerin bünyesine girmeye başlamış..
iki dönem İzmir AKP izmir BB adayı Taha AKSOY da böyle birisi galiba,siyasi beklentisi bitmiş..
Her şey bir yere kadar..Cumhurbaşkanı ve Başbakanın bunlardan haberi nereden olsun..
Devlet yönetiminin işi başından aşkın..
Bir yanda Zeytin dalı harekatı diğer yandan 2019 seçim için ittifak kanun hazırlıkları..
41 den biraz daha sepete ekledik
İş adamları da siyasi partilere üye olabilirler bunun için hiçbir yasal engel bulunmamaktadır... Bu iddianızı ispatlamak isterseniz bahse konu şahsın sirket üyelik tarihi ile siyasi parti üyelik tarihini karşılaştırın... Eğer siyasi parti üyeliği daha erken bir tarihte ise sizin iddianızın doğru olma ihtimali var
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.