................
Printable View
................
Patron arada bir günlük en çok kazandıran hisselere bak bakalım ne olduğu, belirsiz iki sandalye bir masa şirketlerinin şovunu gör, 1're beş, 1're on kazandıran şirketlere bak eserinle övün:rules:
YTD :p
http://666kb.com/i/dp99n40719lfam9md.png
selam olsun İ.tarmana ve bucim,e ...:whistling:
buyurun KAYSERİ mantısı,na ..:bravo:
biz mantıcıyız da DEDE bastırmacı cıktı :)))) basa basa bir hal oldu. anlasılan eski bastırmacılardan işini biliyor. önce eti guzel terbiye ediyor BEKLETİYORRRR. sonra asıp olmasını bekliyor.
dede istediğin kadar bir yerlerini yırt. sen bastırmacısın amma EŞŞŞEKKKK gibi o beklediğimiz mantıyı bize verecennn hemide butun yıl kıpırtdatmadan surundurduğun kağıdı % 15 20 yukarı cekerek. O MANTI BURAYA GE LE CEK
sabır sabır sabır diye diye mahvetti bizi :)
Toplu sözleşme görüşmelerihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cc7744ca71.jpg
http://666kb.com/i/dpcato6bjykv9bar9.png
:kahkah::kahkah::bravo:
işte sırf bu yüzden eğlence olsun diye tavana çizesim geldiğinde kendimi frenliyorum. cunku dönup cat diye o 15 bine satış yapıyor. tahta hep programlanmış makine emriyle dolu. resmen örümcek tuzağı gibi :)))
BSOKE de ceza gelmiş burada da bir şikayet olsa bence ceza gelmesi muhtemel.Dahası incelendiğinde duyulsa buna müsade eden kurumlar tutuşsa yeter.Yapanı borverin zaten esas hedefe ulaşılması zor.Ama kurumlar bir tırsarsa bu işlere müsade etmez çünkü yaptırımları çok ağır.Bu yazdıklarımı buraları ve piyasayı babasının çiftliği sananlar iyi okusun.
butun cimentolar ilcelendiğinde grafikler birbirine oldukça yakın sekilde hareket ediyor. yıl sonu öncesi bundada bir hareket gelecektir. ne demek istediğimi acın 10 tane cimento kağıdının grafiğine baknca anlayacaksınız zaten
Önümdeki yoldan gecen bu mevsimde abartısız hergün 50-60 Bursa Beton kamyonu görüyoruz bunları bedavayamı gönderiyorlar
18/12/2017 13:23:51 BAML: Aşırı arz, 2018-19'da kömür fiyatlarına baskı yapacak
Bank of America Merrill Lynch, gelecek yıl Asya-Pasifik kömür
gösterge Newcastle fiyatlarının büyük olasılıkla ortalama 80 dolar/ton
olmasını beklediklerini açıkladı. BAML, bunda aşırı arzın etkili
olacağını tahmin ediyor.
Bankanın araştırma notunda fiyatların 2019'da daha da düşecerek
ortalama 70 dolar/tona inmesini beklendiği belirtildi.
Banka yaptığı değerlendirmede "Çin'in ithalat büyümesi 2017'e doğru
düştü ve 2017'nin ikinci yarısının çoğu bölümünde tekrar negatife döndü.
2018'de de düşmesini bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.
BAML, gelecek yıl bu yıla göre 4,4 milyon ton düşüşle Çin'in 107,9
milyon ton termal kömör ithal etmesini bekliyor. 2019'da ise bu sayının
103,7 milyon tona inmesi bekleniyor.
cemts gecen ay 35xx den kapanış yaptı bu ay bu fiyat civarlarından (an itibarıyle 3900) kapanış yapsa sadece iştirak den % 10 dan fazla artı yazar.
ikinci seans an itibarıyla işlem yok. işlem rekorunu (işlemsizlik) kırdık.vayyy beee
Kim ne derse desin burası benim ana pozisyonum olsa 5,45 ortalama ile tahtada duran 63 K malı ben olsam çizerdim.
kazın ayağı öyle değil işte benim ana pozisyonumun bu olduğunu daha önce söylemiştim. ama diğer tahtalardaki zikzaklardan aldığım parayı buraya koyarak ulastığım bir pozisyon bu. şimdi buradaki 300 binlik malı alsam arkası kesilmeyecekki bu malın. tecrube ile sabit :)))) cunkü ruzgara karsı işemek pek iyi sonuc doğurmuyor, elimdeki mal artık tahtada (hop diye) satılabilecek seviyeyi coktan astığı için daha fazla yuklenmeninde alemi yok. (en azından bu sartlar içinde)
bugun butun cimentolarda bir enerji var bakalım bursa ya sirayet edecekmi?
Ben sizi çok iyi anlıyorum.Ama o malı yine de çizerdim.Çizmem doğru olmayabilir.Uyuzluğuna çizerdim yine çizerdim. :):):)
Şu gün 5,15 fiyat gerçekten şaka gibi.Manipülasyon düpe düz.Yapay piyasa oluşturmak.
sn lunar
farklı dusunmuyoruz. dusuncelerimiz aynı yönde ama işte son 20 bin lottan sonra tahtada hala 65 bincik var :)))) bu oyuna comak sokmak için deutche ve citi uzerinden (bir kısmınıda fonlara devrettiği) cevirdiği lotlara (kabaca 1 milyoncuk :)))) ) talip olmak gerekli. yoksa aldığınız malı bağırta bağırta geri alır sizden hemde % 10 gibi asağıdan :)))
Olur mu Sayın Beşiktaşk kendisi gayet yatırımcı dostu duayen bir insandır hiç yapar mı öyle şeyler. :)
Şu patronun o kadar büyük servetine rağmen küçük yatırımcının elindeki üç, beş lotu almak için kendisini düşürmüş olduğu aciz halini görünce acımaya başladım. Sen böyle yaptıkça ben elimdeki lotlara daha sıkı sarılıyorum :halay: hani bir söz vardır ne kadar çok çırpınırsan, o kadar çok batarsın:whistling:
YTD
Sn 0101
Sen İ.T den de vicdansız cıktın:))))
http://666kb.com/i/dpec1251wnulr8sad.png
:bravo::bravo::bravo:
kayserilinin eline düşecegine timsahın agzına düş belki kurtulursunuz fakat bu İ.T kurtulamazsınız..:kahkah:
Depelenmeyin ben ne dersem o seneye bakalım modu [emoji4]
Bizim bucim videodaki inatçı eşek gibi:hah:
https://youtu.be/zbPTd7WvOO8
bazen kendime hayret ediyorum. bu kadar tahtada kosup fink atan benim gibi adam neden bucim e yuklenir diye? yoksa ben katiline asık olan birimiyim nedir?
ALLAH ASKINA BU NEDİR YA 599 LOT SATMIS MISSSS YA Bİ GİDİN ALLAH ASKINA
20.12.2017 - 20.12.2017 tarihleri arasında BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,16 -
5,16 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 599 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
birlikte BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 20.12.2017 tarihi
itibariyle %0,308272 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler
aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Nazar değmesin...[emoji4] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d2e54a274b.jpg
Sırf bu olay yüzünden bir gün burada tam anlamı ile yatırım yapacaksam portföyde % 10 u geçmem.Eminim bugünün peşine sayfalar doldurabilecek çok kişi vardır burada.SPK lütfen uyuma diyorum başka da bişey diyemiyorum.
O gün bilerek yazmak istemedim ama bugün elzem oldu.Sizi beni bilmem de böyle birşey olursa Sayın İ.T dışındaki ortakların inşallah benim bu işle ilgili niteliklerimde evlat ya da torunları yoktur.Başka da bişey demeye gerek yok.O çocukların yoksa babaları ya da dedeleri ile ilgili edeceği lafları benim bünyem kaldırmaz.Bu kadar akıl tutulması da yaşanmaz.Bir de GÖLTŞ da sayın Neslihan hanım var.Buraları çok iyi okuyunuz.
borsada hep para kazanan hisselerin örneği verilir. bence yerinde sayan bucim den de bahsedilmeli :)
http://666kb.com/i/dpfc6w8onoq62prye.png
:kahkah::kahkah::kahkah:
Yıllardır sürünüyor hisse 5,6 sene önce bayağı ilgilenmiştim hisseyle. O sıralar hissedeki hareketlerde uzmanlaşmıştım.
Sabah işe giderken her gün çok aşağılara alış yazardım ve bunu üşenmeden her sabah yapardım çünkü bilirdim ki ayda bir iki kere aşağıyı tarardı yıldırmak için çok aşağılardan gelen alışları ertesi gün satardım.
Bu hisse genelde kış aylarında daha diri dururdu o zamanlar. Bu kadar kar yapan bir hisse yıllardır yerinde sayıyor bunun tek sebebi gelen her yatırımcının kafasına basmaları. Şirket sahipleri artık hisselerine sahip çıkmalı çünkü biz buna itibar diyoruz.
Bir zamanlar hepimiz hisseye AllahAllahallahallah deyip hücum ediyorduk.
Hisse böyle çakılınca şimdi hepimiz; Allah Allaaaaaaah! Allah Allaaaaaah! diye şaşkınlığımızı ifade ediyoruz.
Kademe düşürmeden satmıştır..[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
.
bucim'in de bir gün başına güneş vuracaktır.
inanmasam 3.30'dan da alırım demem.
3.30 rakamı
1- çimento sektörunde sıkıntının
2- buçimde, satışlara uygun kâr çıkmamasının
3- buçimin önümüzde inşaat masrafları oluşunun bir sembolü
yoksa bu 3.30 değil de 4.30 olmuş ya da 4.80 olmuş farketmez.
düşüncesindeyim
yanılıyor muyum?
saygılar.
.