Genel bir moral bozuklugu hakim sayfada fakat enseyi karartmayalim.prim uretimleri eninde sonunda net kara yansiyacak.akgrt saholun sagmal ineklerinden.bizde araya kayniyoruz.benim yilsonu beklentim 400+ net kar.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Printable View
Genel bir moral bozuklugu hakim sayfada fakat enseyi karartmayalim.prim uretimleri eninde sonunda net kara yansiyacak.akgrt saholun sagmal ineklerinden.bizde araya kayniyoruz.benim yilsonu beklentim 400+ net kar.
Geçen sene 2. Çeyrek karı geçici gibi bakmak gerekiyor demekki . Kontra da kalmamak için hesabımı hisse başı ,, 0,6 -0,,7 tl tememtü gibi yaparak hareket edeceğim ,, üstü krema olur …fiyat durulmadan yeni alım yapmak erken olabilir ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takaslarda sıkıntı yok.. Satılan mal kadar alıcı da var.. Kimse kolay kolay bu hisseyi satmaz. Son 1 aylık takasta, Yatırım fonları 350 bin satmış Emeklilik 650 bin almış.. Gerisi fasa fiso ve ky.. Büyükler mallarını itinayla ellerinde tutuyorlar.. Uzun bekleyen ve gerçek yatırımcı için bu hareket iyi bile sayılır.. En azından daha ucuza mallanmayabdevam eder.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş başa düştü yine destek atalım..speğin istediği mallar gelmiyor heralde..üstüne biraz daha ekleyelim kızdıralım..:oleyo:
1.7 k daha ekledim hadi huzurla temettüyü bekleyelim..
Pirim yüzde 28 artış gostermis
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene sağlam soygun yaptılar.. 1,25 kuruş temettü beklentileri havada uçuşurken 60 kuruşa şükreden yatırımcı grubu yarattılar
2. Ceyrek sonuclari sunumunda sirketin CFO su hala bu yil sonu icin 2020 ye gore yuzde 10-15 buyume hedeflerini oldugunu soyledi.
Finansal yatirimlarin geri donusu, saglik sigortasindaki yeni uygulamalar vs. sayesinde gecen seneye gore karimiz artacak diyor.
Yilin ilk yarisi net kar gecen seneye gore yuzde 35 asagida ama hala bu sekilde konusmasi ve de sunum yapmasi ilginc.
Bu ceyrek yangin, sel, ne varsa hepsi birden geldi. Bakalim 3.ceyrek sunumunda hedefleri revize edecekler mi.
Günlük yüksek 8.12 görmüş, kapanış 7.60.. İlginç hareketler bunlar
Hadi yine iyisiniz temettücüler :)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/961731
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...82bd7faf83.jpg
Temettulerimiz hayirli olsun bereketlensin
1000 loya ne kadar temettü veriyor
1000 lota Net 289 TL veriyor.. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim
Biraz fazla basmadinmi spek kardes.temettucuyuz diye insan bu kadar ezilmezki.
Tek satan kurum var o da Yatırım fonları... Bakalım satışları ne zaman duracak. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.20 den önce bulaşılmaz...
2021 Şubat’ta bulaştım, faizi de zaman kaybına eklersek zarar kallavi.. nasıl temettü yatırımı yapılmaza güzel bir örneğim.. borsada sadece senede 1 veya 2 dönemde işlem yapılmalı, o da sadece herkes yandım anam derken… evet 6,2’ye kadar ellemem daha.. sonra arabayı satar üzerine eklerim..
bizim borsada hiçbir zaman toplu alım yapılmaz. Daima kademeli alım yapın zira dibin dibi vardır. Temettü alacağım diyen ve "ben düzenli alım yaparım her ay" az az alırım diyen arkadaşlara bakmayın o dedikleri ancak Amerikan Alman borsasında olur. Herhangi bir hisse 8-9 TL mi bekleyin nasıl olsa düşer 5-6 TL'ye yüklü alır geçersiniz. O yüklü alım da da "all in" girilmez zira dediğim gibi dibin de dibi her zaman vardır. Nasıl olsa o düşüş zamanı gelecektir. Aceleye gerek yok.
Temettücüler daima zarardır.. Aksg şu an 7 tl ye 85 kuruş verdi... Peki faiz kaç veriyor yaklaşık 13 kuruş.. Enflasyon zaten sorma asgarı yuzde 30...aksg kaç yuzde 12...
6.20 ye gelir... ağır gelir. netekim gelir.. Bu yıl trafik daha açık... Daha çok prim ödenir... Gelir düşer...
ben hep ortalamalara bakarım 6.85 civarı tutmazsa 6.05'e kadar pek destek yok gibi.
Bir hisse alırken kağıdın değerlenmesini de hesaba katmak lazım yani sadece temettü için hisse toplanmaz. 7 küsur TL'de kimse yüzüne bakmazken EREGL aldık. Temettü de aldık. Baktım 20 TL olmuş yeter artık deyip yarısı ile vedalaştım. Millet 20 TL'lerde temettü için EREGL topluyor. Yahu bu hisse 7 TL'den 20 TL olmuş %25 geri gelse ki gelmesi çok doğal, sonuçta şahane primlenmiş, senin 8 senede alacağın temettüyü bir anda hiç eder. Temettü hissesi ucuzken alınır. Her ay düzenli alırım ister 1 TL ister 10 TL olsun dersen geçmiş olsun.
Ha buralardan bu hisse alınır mı, ben alırım ama ufak ufak. Kademe kademe. Çünkü dibin de dibi var mirim.
Yatırım fonlarının satış bombardımanı olmazsa bu fiyatları görmek bile hayaldi, şimdi çöp olsun alalım diyorsunuz. Evet dibin dibi var ama Endex'in 142 bin ve Kurun 8,60 olduğu bir yerde ( En kötü ihtimal 2022 % 10 Temettü getirisi olan bir hisse) için 7 ve altı her sayı çöptür benim için. Ben alırım bu fiyatlardan isteyen daha aşağısını bekler tabi bir de oraya gelmeme ihtimali de var..
Faizin yüzde 18, temettu getirisinin yüzde 10 olduğu bir yerde bu fiyatlar pahalı olabilir. Bir de bu açıdan dusunmenizi oneriririm.
Zaten kağıt kârının çoğunu dağıtıyor. Temettu dışında bir ekstra beklenti de yokken yatırımcı spekülasyon için neden bunu tercih etmeli?Açıklarsanız seviniriz. Gözden kaçırdığımız bir şey mi var acaba?
Söyle söyleyeyim.. 5 sene evvel parayı faize yatıran mi çok kazandı yoksa Akgrt ye yatıran mi. Bunu da Si hesaplayın. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 sene öncesi ve sonrasına bakarak mi yatırım yapıyorsunuz yoksa mevcut konjonktür ve realiteye bakarak mi? Ben ikinci taraftayim. Size bol kazançlar. Bana gore Faizlerin dusme trendine girmesiyle bu kağıt cazip hale gelecektir.
7 yıldır taşıdığım hisse var. Size de bol kazançlar. Umarım hep beraber kazanırız. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 3 sene once aldim 4 liralardan. 2022 temettusuyle maliyetim neredeyse sifira inecek. Sirket karini pek arttiramadigi halde durum bu. Cok iyi olmasada fena degil. Onumuzdeki donemde karin da artacagina inandigim icin tutuyorum.90 m ceyreklik karda kalamaz bu sirket bu prim uretimiyle. Zaten bu dusuk karlilikta bile 5fk da surunuyoruz.
Temettu yillik bakilidginda pek cazip olmaz.Esas olan karin ve temettnun gelecek yillarda artip artmayacagi beklentisi olmali bence..
Herkese bol kazanc.
Ytd
Sadece temettü beklentisi ile alım yapılmaz. Kağıdın geçmişteki performansına göre de alım yapılmaz. Şirketin büyüme hedefine göre ve yatırımlarına göre alım yapılır. Yanlış anlamayın, size haksızsınız demiyorum. AKGRT geçmiş performansını gösterecekse mantıklı bir yatırımdır. Sıkıntı şu, ben borsadaki pek çok kağıdın, özellikle de sanayi hisselerinin, borsamızın göreceli olarak ucuz kalmasına rağmen, oldukça prim yaptığını düşünüyorum. Gayet kırılgan bir borsaya ve hisselere sahibiz. En ufak bir sıkıntıda diğer hisselerle birlikte bu da düşebilir. O nedenle dibin dibi vardır ve kademeli alım yapılmalıdır diyorum.
son bir aydır ilk kez Yatırım Fonları Cüzzi de olsa alım tarafında..Bu durum zaten 6.68 den gelen tepkiyle kendini gösterdi.. satışları keserse çok kısa sürede verdiğini geri alacaktır.
Ben yeni alım için yatırım Fonlarınin satışlarını takip ediyorum.. Malum tahta zaten sığ bir tahta, alım fırsatları her an verebilir. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene bu vakitler Anhyt ve Akgrt aynı fiyatlardaydi.. . %50 fark oluştu..
Şu sebepten olabilr mi? Acaba :) https://www.youtube.com/watch?v=Cj5Hm88ZpRs