Patron 2 seviyelerinden alırken de birileri hep basti. Birileri basti patron topladı. Şimdi geldiğimiz yer ortada. O zamanda dusunmustuk bunu. Ama patronun var bi bildiği demiştik. Bu seviyeden tekrar alıyorsa hedefi büyuk anlaşılan
Printable View
sn boga_ayi sanki bu kağıt güzel habere ters tepki vermeyi huy edindi.
2 senedir portföyümde ne zaman iyi görünen bir haber gelse düşüyor.
mağaza açıyor, patron alım yapıyor, kar açıklıyor ama kağıt düşüşle cevap veriyor.
tahminim iyi haber gören günlükçüler atlıyor. by lerde cezayı kesiyor. patron ve ekibi diyor ki günlükcüye ekmek yok.
şirkete değer katan yatırım yapanlarla yola devam edeceğim diyor herhalde.
tahminimce bu kağıtta çok ky de kalmadı. 2-4 arası birçok ky vardı onları döktü yola devam etti.
evet "normalde" manidar gözüküyor sn boga_ayi. beri taraftan da yabancı satıyor (dünkü alan-satanları görmedim ama 2 gün önceki bgc satışını kastediyorum). "normalde" görünen şu: patron "çaktırmadan-sessiz sedasız tahtadan mal çekmiş". bence öyle değil de aralarında anlaşmışlardır önceden. yani, birisi "şu fiyat aralığında ben biraz satacağım"; diğeri de, "iyi öyleyse ben de şu fiyat aralığından alırım" demişlerdir önceden. diye düşünüyorum.
bugün ile birlikte 9.00 ve üstü 4üncü kez denenmiş oldu. denendi de ne oldu? ya aynı gün ya da ertesi gün aşağıya hızlıca kaçtı. görünen o ki, 9 veya üstü bu aralar pek sevilmiyor. iyi tarafından da bakılabilir; yani bardağın dolu tarafı ise, dönüp dolaşıp 9lara tekrardan dönüyor hisse.