Pazartesi günü merkezi yönetim bütçe görüşmeleri başlıyacak.Bu konu meclisde dillendirilir umarım....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Pazartesi günü merkezi yönetim bütçe görüşmeleri başlıyacak.Bu konu meclisde dillendirilir umarım....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak okacha. Bu ülke maaşa zam verdi diye batmaz, herkes zam alsın ama chp bedelliye katılabilir mi? Kasasında para var mı işbank için? Para vermeden bugüne kadar nasıl bedellileri karşıladı? Hisse oranı düşmedi. Bu iş hazinede bitmeli. İşbank okkalı bi bedelli yapamazsa bu ülkeyi etkiler. Siyasiler şu bankalardan çıksın.
Gaz verip kendinizi gaza getirip sizden başka alıcının olmadığı ortada.tahtanın durumu da ortada.ben küçük yatırımcının çoğunluk olduğu tahtanın gittiğini görmedim bizim borsamızda.ne zaman mal toplanır ky kalmaz tahta o zaman yürür.gerisinin hepsi hikaye.seçim bitti,tatil bitti operasyon bitti eeeeeeeeee!!!!!kandırık aldatıldık Allah’ım af etsin der geçiverir küpleri dolu siyasetçiler.
Ben kurucu hakkımı isterim. Kafadan kesemez benim hakkımı işbankası. Dürüstce ver kardeşim, işin illa birgün rast gitmeyecekti işbankası. Kafadan kurucuları kısıtlatamazsın rıza almadan. Devlette zararda bende.