Printable View
Alıntı: Originally Posted by cerento Araci kurum bize gel diye yapiyor Eminmisiniz her fonami.sade kendi fonunami M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Aracı kurumların hepsinde mevcut belirli limitleri var.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Aracı kurumların hepsinde mevcut belirli limitleri var. Usta fon getirilerini bulabileceğimiz bi adres verir misiniz? İnanın kaç saattir arıyorum
Bakanlar kurulundan da bir şey çıkmadı muhtemelen stopaj düzenlemesi uzatılmayacak. Yarın stopajsiz fonlar icin son emir günü olabilir.
Alıntı: Originally Posted by Mykskstar Usta fon getirilerini bulabileceğimiz bi adres verir misiniz? İnanın kaç saattir arıyorum Forumdaki arkadaşlar MKK portalında kendi hesaplarındaki fonlarin birim fiyatını hesaplayarak bizi bilgilendiriyorlar sağolsunlar. Sorduğunuz gibi banka fonlarından bazıları kendi sitesinde açıklıyor. Çoğu MKK da gece veri girmiyor
Alıntı: Originally Posted by matac Forumdaki arkadaşlar MKK portalında kendi hesaplarındaki fonlarin birim fiyatını hesaplayarak bizi bilgilendiriyorlar sağolsunlar. Sorduğunuz gibi banka fonlarından bazıları kendi sitesinde açıklıyor. Çoğu MKK da gece veri girmiyor Tşkler bu değerli bilgi için.. Boşuna kemirip durcaktım..)..
Alıntı: Originally Posted by matac Bakanlar kurulundan da bir şey çıkmadı muhtemelen stopaj düzenlemesi uzatılmayacak. Son dakikaya kadar dolara kayışı izleyeceklerdir maalesef.. Aşırı yığılma olmazsa üstüne yatarlar.bu günleri de gördük
Alıntı: Originally Posted by matac Bakanlar kurulundan da bir şey çıkmadı muhtemelen stopaj düzenlemesi uzatılmayacak. Yarın stopajsiz fonlar icin son emir günü olabilir. 31 Martta verilen emirler stopaj muafiyetinden faydalanamayacak mı?
Alıntı: Originally Posted by matac Bakanlar kurulundan da bir şey çıkmadı muhtemelen stopaj düzenlemesi uzatılmayacak. Yarın stopajsiz fonlar icin son emir günü olabilir. Bu geceki ve yarın geceki resmi gazeteler son ümit. Kararı Cumhurbaşkanı vereceği için her an uzatma çıkabilir.