Zor bi gündü, karar vermek zordu ama kol ve bacağı kesince kuş gibi hafifledik.:he:
Benim gibi kol kesen olduysa kasadaki ceton eksilmişdir muhtemelen
Flat devam, dönüş emaresi gelince agresif şortluycam.
Printable View
Zor bi gündü, karar vermek zordu ama kol ve bacağı kesince kuş gibi hafifledik.:he:
Benim gibi kol kesen olduysa kasadaki ceton eksilmişdir muhtemelen
Flat devam, dönüş emaresi gelince agresif şortluycam.
pıst 100 de saatlikte 2 taraflı formasyon mevcut ortada bir kapanış oldu.
ne tarafa kırarsa %1,1.5 kırıldığı yöne .
Dünden beri bankalarda yüklü pozisyonda idim zor 2 gün oldu.
strateji hatası yaptık yonca ile başlamadık .
şükür çorbayı aldık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
kolay gelsin
Bakan Çavuşoğlu: İsveç ve Finlandiya taahhüt ettiklerini yerine getirmedi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik süreci ile ilgili olarak "Henüz bu belgeler ve açıklamalarda taahhüt ettiklerini yerine getirmediklerini görüyoruz ama biz somut adımlar görmek istediğimizi söylüyoruz. 26 Ağustos'ta bu mekanizma inşallah ilk toplantısını gerçekleştirir." dedi.
13. Büyükelçiler Konferansı'nda soruları yanıtlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gündemden öne çıkan başlıklara ilişkin soruları yanıtladı.
Çavuşoğlu; Türkiye, İsveç ve Finlandiya'nın 26 Ağustos'ta ortak mutabakat toplantısı yapacağını açıkladı.
Geçen komplo teorisi ve üst akıl programı yapan bir yorumcu CNNTürk'deydi, Dünya ABD ve Rusya arasında bölüşüldü Türkiye Rusya'ya kaldı dedi. Muhtemelen Rusya parasal olarak destekleyecek seçimlere kadar filan konuştu.
Kışın Rusya'dan aldığımız gazı Avrupa'ya satabilirmişiz, o şekilde Mehmet Övütçü konuştu.
Bu dow bu gece kirmizi kapar :)