3 Sene kadar evvel 132 km. ile bana da girmişti 39 senede 4. cezam, 40'ı çıksaydı eyiydi.
Printable View
3 Sene kadar evvel 132 km. ile bana da girmişti 39 senede 4. cezam, 40'ı çıksaydı eyiydi.
Trafik cezası konusunda Allah'ın sevgili kuluyum. Sağlam iken her ay minimum bir tane fahri müfettiş cezası gelirdi. Ceza yedikten sonra amorti için bir aya yakın bisikletle gidiyordum. Güzergah trafik şube müdürlüğü tarafında idi. Hangi müfettiş bilmiyorum ama plaka yabancı diye gece karanlığında bile kemer cezası geldi. Arabadan nefret ediyorum hala.
Saat 1530 a kadar elektrik gelmeyecekmiş ben çıkıyorum elektrik olan bir yere gideyim belki Cihangir denk gelir onunla birlikte matkabı çalıştırır Tavşanlı ya kadar gideriz Reha başkanım sen sokağa çıkma bit yanlışlık olmasın
10 Sene ehliyet ruhsat göstermediğimi bilirim.
Bu kadar sıcakta matkap çalıştırmak da sıkıntı. Hararet yapar falan
sokaklarda dolaşan böyle psikopat ruh hastası çakallar dolaşıyor polisimiz bu tip ruh hastalarına karşı çok sert olmalı yargıdaki görevliler toplum huzuru gözeterek karar vermeli tutuklu yargılanmalı terör suçu olarak ceza vermeli ülkemize kaçak sığınmacı taşıyan vatan hainlerine ağır cezalar verilmeli mal varlıklarına el konulmalı silah ticareti yapan mafya çakallarına ağır cezalar verilmeli mal varlıklarına el konulmalı silah koleksiyonu yapan yargıdaki mafya heveslileri devletten mutlaka ihrac edilmeli çocukları gençleri silahlanmaya özendiren birisini nasıl yargıda tutarsınız bu adam milletin parasıyla maaş alıyor siyasilerin hiç birisi bu konunun üstüne gitmedi bu bir faciadır
Tufe Abd'de yıllık %3.3 arttı. Beklenti 3.4