Geçmiş yıllardaki Dallas dizisni aratmıyor...
Printable View
Aslında gördüğüm kadarıyla haber niteliği olan teknik vb paylaşım yapılacak bir durum yok. Yapılan paylaşımlar suçlama iç dökme birilerini karalama vb. Somut bir şeyler görmek isteniyorsa ya da kayda değer bir hareket bu ancak toplu hareket edilerek olabilir. Onun dışında yazılıp çizilenler küfürler, sinirlenmeler tamamen geçici psikolojik rahatlama - rahatsızlığı arttırmadan başka bir şey değil Saygılar.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S.s. ve z.t. görüşmek isteyen ky ile görüşüyor sonra ky. alıp yönetime sokuyor bunlar tam ky dostu. Benimde dörtyüz küsür lotum var bende gitsem benimle görüşüp telefonlarını verirler mi?
Bu kervan iyice kurtlar sofrası olmuş.
Ey kervan yatırımcısı Sen bu kurtlar sofrasından
Çıkamazsan ona yanarım
Bayragını borsada zirveye
Dikemezsen ona yanarım
Oy yiğidim, oy küçük yatırımcım
Tüketme umutlarını
Zalimlerin tahtlarını
Yıkamazsan ona yanarım
Aynen. Benimle de görüşürler mi acaba. Kimi naedao mu neydi onunla yazışıyom diyor kimi ss ile görüşüyorum diyor kimi z.t ile irtibat haşndeyiz diyor. Biz doğruları yazınca hemen ss nin adamı derler. Ben hiç kimseyle görüşmüyorum arayan da yok hayret. Hemen damlarlar şimdi. Tatlı tatlı sözlere kandım 4 yılım gitti param eridi, benim gibi gerçek ky hakkını öbür dünyada Söke Söke alacak merak etmeyin. Zaten bu forumlar garibanlar ı avlamak için kullanıyorlar. Keşke kapatılsa. Hiç olmasa millet en azından altın dolar alır. Yuvaları yıkılmaz borç batağına düşmez. Milleti kandırmayâ birde borsa diyorlar. Zerre kadar hakkımı helal etmem kimseye..
Evet bir tane ky öncüsü borsanın bilgini kesilerek herkesi arkasına takarak yatırımcı oylarıyla yönetime girmiş, üç dört yıldır düzenli güzel güzel maaşını da alıyor.
Peki inanıyor musunuz ki bu forumlarda veya grupların adamlarının hiç olmadığına ve grupların girişim tercihlerine hiç müdahale edilmediğine? veya borsa ve hukuk bilgesi bazı adamlarını gruplara sokarak toplulukları etki altına alarak herseyi kendi istedikleri şekilde yönetmeye çalışmadıklarına inanıyor musunuz?
Bu güne kadar her alanda neler neler çevirendiler ki, bu alanı mı boş bırakmış olabileceklerine inanıyor musunuz?
Herneyse bir yatırımcı temsilcisi yönetimde yaklaşık dört yıldır yatırımcılar için harıl harıl çalışıyor:)
Yani yuhhh diyorum... Yav kardesim eger ki ky isen... Bu grubun sana ne zarari olabilir...
Bak gidiyor, arastiriyor gerekirse davasini aciyor, sikayetini yapiyor...
Kimseye al demiyor sat demiyor... Bildigini paylasiyor. Bir mucadele yurutuyor...
Sadece yazmiyor hepsi ayri ayri emek para harciyor...
Ama buradan sayfalarca yazi yazan bunu gonderin diyenler... Sen gonderdin mi deyince paylas deyince ses seda yok. Ama maasallah karalamada en onde
Onlarca nickle yazilar yazanlar kendi yorumuna kendisi kendisi alkislayanlar hepsi bir olmus vay grup boyle...
Burada methiye duzenler git kardesim sirkete gorus dendiginde gidemez ama gidenleri kotulerlet...
Biste spk ya bir yazi dahi yazamayanlar gidenleri lekelerler
Gazete kupurlerini paylasirlar o kupurler hangi mucadelelerle yapilmis sirketin merkezi bile yokmus ortaya cikarmis bu adamlar demezler utanmadan niye yurumuyorsun derler
Dersin ki gelin beraber yapalim ya da yapin destekleyelim bir de piskince nasilsa yapan var siz yapin nasilsa biz de kazanacagiz derler...
Hey Allahim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Prometheus buyurun sizde bos birakmayin bakin gruba girdiniz ortaligi karistirdiniz biz o donem dilekceler yaziyorduk sbk diyorduk mega diyorduk...
Hadi oradan hikaye bunlar diyordunuz. Ne oldu bodrum oteli nerede... Eger ki sikayetler olmasaydi emin olun ne lara ne kundu kalirdi. Her ihaleye temsilci gonderdik. Ne guzel degil mi oturdugunuz yerden yazmak...
Hani avukat arkadaslarin... Bir iki satirda yazip sikayet et... Yok yonetici olmus ky yi kandirmis ac dava yap suc duyurusu... Yenisi eskisiymis sikayet et...
Ama yok sen boratimur, zy9, prometheus rumuzlarinla 10 koyde yazarsin kendi yorumuna diger nickinle desteklersin ama biz kotuyuz oyle mi??? Cocuklar guler buna...
Hocam laf degil buyurun icraat yapin bakin destekleyecegiz diyorum yok...
Yoksa sizde mezarci gibi hem nalina hem mihina vurup nasilsa birileri yapar ya da yapsin mi diyorsunuz...
Yav biz ky yiz ky... Kimseden birsey istemiyorux hak mucadelemizi yapiyoruz...
Buyurun sirket orada, yoneticileri orada, spk sinin bistinin yeri belli... Gidemiyorsan iki satir yaz...
Yok art niyet var suc var diyorsan savcilik mahkeme burada aaa kardesim bizimle degil bunlarla ugrasin ama yok...
Yok grup soyle yok yoneticisi boyle yok si oyle gecin bunlari... Dert grup korkutuyor buyuklugu ne yapacagini bilmiyorsunuz neden kontrol disinda cunku
Sozde lepistesler bundan korkuyor... Islerine gelmiyor. Hadi onlari anladimda kendisini ky olarak adlandiranlara ne oluyor onu cozemedim...
Yav tabi ki 200 kusur tane ky var grupta... Her grupta her toplumda oldugu gibi curuk elmalar cikacaktir. Bunlar ortaya cikarsa gerekenler yapilir... Ama 200 kisiyi soyle yonlendirelim boyle yonlendirelim ta bu oradaki 200 kisiye hakaret biz her kararimizi tartisarak aliyoruz. Ha karsi cikanlar oluyor mantikli deniyor degistiriliyor. Ozellikle elestirin diyoruz belki bizim gormedigimiz bir sey olur deniyor... Yani supersiniz tabi ky olunca biz de beyin yok hemen yonleniyoruz dusunemiyoruz bize ne yarar ne zarar karar veremiyoruz oyle mi sayin 1prometheus...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.