Village üşenmez her gün piyasa değerini yazardı şimdi görse ağlar heralde. Şu ülkede soğan lobisi bile var iş grubu lobisi yok.
Printable View
Village üşenmez her gün piyasa değerini yazardı şimdi görse ağlar heralde. Şu ülkede soğan lobisi bile var iş grubu lobisi yok.
Village daha çabuk sezdi. 2016 da meğer şirket çok kötü zamanlar geçirmiş.
Kendi ürettiğimiz varsayımlara bağlı kalmak birkaç yıl hiç getiri elde etmeden ( zarar ederek) satış yapmamam neden oldu.
Birkaç yıl sonra görünüm ne olur bilemeyeceğim. Bugünkü görünümse önsezi gerektirmeyecek kadar nettir.
Hadi ben borsadan anlamıyorum da bu ne olduğu belirsiz hissede duruyorum ha bire lot arttiriyorum , borsadan anladigini söyleyen , borsa , hisse inecek çıkacak diye burada kehanet gösteren arkadaşlara ne demeli.😂😂😂
Birde bana şu 2016 yılı çok ilginç geliyor ne 16 imiş, geçmiş kazanımları götürdüğü yetmiyor geleceği de batırmış , şirket ser verip sır vermiyor ama 16 yida davul zurna ile duyurmuş.
Gelde bir bit eniği arama bu işte
Öncesinde Bilgi paylaşımı yapan şirketler dilini yuttu.mesela ortopo.kurucu 2015 yılı dahil 2010 dan beri çift haneli büyüyoruz diye dirim dergisine beyanat verirken sonra sesi kesildi 2016 ve 2017 de borsa da şirketler rekor kâr açıklarken bu şirket battimı ne oldu, buradaki havaya bakarsan batmış olmalı ,gelde burada bu organize İşler arama 🤔
Isgsy müdürü yakın zamanda verdiği bir beyanda eskiden şirketi alir vitesi 1-2 yapar satardik artık 3-4-5 e takip taktık diyor.bu laftan ne anlaşılır.eskiden dolar bazında%25 kâr edip satiyoduk şimdi %50 kâr Edip satacaz demek değil mi.%25 kâr ettikleri için arayın internet de birsuru beyanları var.direksiyonun başındaki böyle derken bu topiğin kahinleri batırdı gül gibi şirketi gelde kızma
Neymiş şirket girişim şirketi iken patron olmuş iştirak edilen şirketlere bunun neresi kötü.2009 da agyo isimli şirket borsada işlem görüyor hala borsada ki payları 1 TL ye satılır iken yönetim hakkı olan lotları 3.6 dan satıldı.yani iştirak ettiğin şirketin yönetim hakkı daha değerli bundan bile rahatsız olup şirketi kötüleyen arkadaşlar var biliyormuda konuşuyor bilmiyor mu kötü niyetli mı