Tuzla'daki 200 liralık evi 500 bine aldım gibi bu kağıt sayesinde. 1000 lira da kira alacağız diye heriflerin ağzının içine bakıyoruz.
Printable View
Tuzla'daki 200 liralık evi 500 bine aldım gibi bu kağıt sayesinde. 1000 lira da kira alacağız diye heriflerin ağzının içine bakıyoruz.
buradaki insanları bir etki altında bırakmak amacıyla yazanlarla karıştırmayınız beni lütfen.
1 haftalık takasta alımların %92'si emeklilik fonları adına, sonra da sırasıyla finansman ve deutsche. onlar %2 gibi.
90-96 arası bu yaz al-sat yapıyordum yine yakaladım, bunlar yukarıya bu sefer kuvvetli taşıyabilir, 95-96 itibariye satmaya başlayabilirim.
yatırım tavsiyesi değildir kendi fikrimdir.
borsa 106-108 bin civarına bir atak yaparken bizim ki de 1.05leri zorlayacak sanki ytd
Potansiyel olarak çok diplerde gözüksede mevcut ekonomik konjüktür çok olumlu değil maalesef...
Birde doğru dürüst yatırım yapmadan bu kadar borcu nasıl yapıyor bu borcu nasıl artırıyor çok merak ediyorum....
Artık bu İş Bankası hissesi olayı hayat bulacak gibi. İş Bankası'na çöküyorlar.
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...ine-duzenleme/
Peki bizim bu kısmetsiz nasipsiz batak İŞGYO bundan nasıl etkilenir? Havadaki nemden bile etkilenen batak kağıt bu iş gerçekleşirse ne olur? Artılar eksiler?