ayrıca 31 Ekim vadeli dolar 5.95 ve bist30 121.5 kısa pozisyonlarını da karla kapatırlar umarım..
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
ayrıca 31 Ekim vadeli dolar 5.95 ve bist30 121.5 kısa pozisyonlarını da karla kapatırlar umarım..
yabancı paylarına baktım 4,1 lerdan 1,9 lara gerilemiş ,heralde 2 kez yukarı yaptığında boşalttılar,sebebide hisse devrinin iştirakleride konu alması olsa gerek .yabancılar herşeyi önceden öğrenebiliyor
TEMETTÜ BEYANNAME SINIRI ( MİLLİYET GAZETESİNDEN ALINTIDIR ) :
2016 yılında elde ettiği işyeri kira gelirini beyan edecek on binlerce, belki de yüz binlerce vatandaş gibi, 2016 yılında kâr payı veya temettü geliri elde edenler de bu gelirlerini beyan ettiklerinde, vergi ödemeyecekleri gibi vergi iadesi alabilecek.
İşyeri kira gelirlerinde olduğu gibi, kâr payı ve temettü gelirinde de 2016 yılı için 30 bin TL’lik beyan sınırı var. Ayrıca kâr payı ve temettü gelirlerinin yarısı gelir vergisinden müstesna.
Buna göre, 2016 yılında elde ettiği temettü ve kâr payı tutarı 60 bin TL’yi aşmayanlar beyanname vermeyecek.
Aşanlar ise 25 Mart akşamına kadar bu gelirlerini beyan edecek. Ancak temettü ve kâr payını beyan edenlerin büyük çoğunluğu vergi ödemeyeceği gibi vergi iadesi alacak.
İade, 2016 yılında 60 bin TL ile 330 bin TL arasında kâr payı veya temettü geliri elde edenler için söz konusu olacak.
300bin civarı lotla bir alt kademe ha? hem de 0,80de 600bin civarı net alım varken? baravo[emoji122][emoji122][emoji122]
öncelikle hayırlı olsun aldıkların umarım kazancın bol olur ,ben dokunmadım bu sefer aldıklarıma geçen seneki gibi al sata girmedim yani anlıyacagın,nedeni 73 lerden beri topluyorum ordan aldıklarımı kaybetmek istemedim. 2019- da ozaman iyi bir temettü verir hadi hayırlısı ozaman. teşekkürler açıklaman için.