10 gunde halam 2 cocugunda
2 diğer kuzende
3 yank komsumuzda covid cikti , biraderinki belirsiz
Kac hasta yazalim bugune ?? 1600 yazin gitsin
Printable View
10 gunde halam 2 cocugunda
2 diğer kuzende
3 yank komsumuzda covid cikti , biraderinki belirsiz
Kac hasta yazalim bugune ?? 1600 yazin gitsin
Saatlik bolinger ortaya yalandan takılmış görüntüsü veriyor, güzel bastılar ben devamını beklerim. 1234.25 çıtır lönk denedim ama tutacak gibi durmuyor güzel satış var. 1232 önemli rakam dünkü pivotumdu esas orada destek beklerim.
Haberle alsat borsasına hoşgeldiniz bana hava hoş önümde iki ekran kodum ayrı sorgum ayrı tekniğim ayrı temelim ayrı. Otomatize edebilsem hiç dönüp bile bakmam yazsın paraları her gün.
A1 KOZAA satıp KOZAL alıyor. İlginç olan KOZAA da %97 tek satıcı.
Borsada hacim arbitraj ile sağlanıyor gibi
Dün yine gazcı manipülasyoncu çetenin oyunu kısa sürmüş.
Borsa yükseliyor diye atlayanı öpme dönemine girmişiz.
Sn. hkm geçen açıklamıştı, 1600 rakamı yanlış değil, EKSİK, 1600 kişi HASTANEYE YATAN yani hayati tehlikesi olan sayı her gün, eskiden bunu "vaka" sayısı olarak açıklıyorlardı, şimdi vaka sayısı istatistiksel olarak bunun en az 10 katı, yani yalan yok, eksik var biz de yanlış anlıyoruz ne olacak canım biraz ayık olacaksın bu ülkede...
Geçmiş olsun,
10 gün önce dayımın oğlunda ve yengemde pozitif çıktı, dayım diğer oğlu negatif çıktılar,
şu anda ikisi de negatife döndü, karantinaları bitti,
2 gün önce de amcamın oğlunda pozitif çıktı, hiç bir belirti olmadığı halde özelde test yaptırmış,
şimdi o karantina da, eşi, annesi, babası, kız kardeşi hiç birine test yapılmadı ama tamamı karantinada
2-3 ay önce de halamın oğlu atlattı eşi ile birlikte,
bu üç olayda da birbirleri ile ilgileri yok, hiç görüşmezler,
üçü de izmirde yaşıyor ve farklı bölgelerde, biri buca, biri bornova, biri karşıyaka
özellikle son 1 aydır çok fazla duymaya başladık,
Ayhan başkan geçmiş olsun Allah şifanızı versin..
Sirkeyi sulandırıp günde bir defa burnunuza genzinize gidecek şekilde çekmeyi unutmayın..
15 gün ..
Svg ..
ilk bejiktaş düştü.