Daha öncede yazmıştım 4-5 farklı kurumdan işlem yapıyor 3 milyon çiti 3 milyon fon satışını 5 farklı kurumdan topladı
Printable View
Daha öncede yazmıştım 4-5 farklı kurumdan işlem yapıyor 3 milyon çiti 3 milyon fon satışını 5 farklı kurumdan topladı
şu anda kimse birşey yazmıyor ama yarın akşam herkes burada bülbül olur.
Çalının arkasında 101 TL çanağını tamamlamasını bekliyoruz 1Ç 2024 bilançosu da gelince
Enflasyon muhasebesi etkileri tahmini gerçekten çok zor bir konu. Özellikle elimizde 2022 düzeltilmiş tablo mevcut değilken. O yüzden beklentilerim yüksek oranda sapabilir. Benim beklentim enflasyon muhasebesinin biraz daha olumsuz etkilemesi. 1,5-2 milyar bandında bir net kar gelebilir. Hatta bandın alt tarafına daha yakın da olabilir. VUK gelir tablosuna yakın bir kar iyi bir net kardır. Enflasyon muhasebesinin olumlu etkilemesi çok zor, ne kadar az olumsuz etkilerse o kadar iyi.
Önemli bir nokta da 2022 düzeltilmiş tabloya göre nasıl bir sonuç ortaya çıkacağı. Orada enflasyondan arındırılmış favök ve net kar üretimi göreceğimizi düşünüyorum. Piyasa bakış açısı buraya da yoğunlaşıyor zaman zaman. Bu nedenle sürpriz bir şekilde olumlu tepki de görebiliriz.
bilanço yarın akşam açıklanacak kesin bilgi yayabilirsiniz
haftaya çarşamba da 2024-1 dönem geçici vergiyi gönderecekler