Originally Posted by
NPTN
Ben,hayatım dahil,hiç bir işin kompetanı değilim aslına bakarsan...Borsadan,gıda alışverişi indirimlerinden ya da lüx evimi kiraya verip ucuz yollusunda oturmaktan kar ettiğini sanıp aptalca tedbirsizliklerle ettiği kardan çok daha fazlasını temizlikçi kadının anne yadigarı mücevherleri çalıp götürmesiyle apışıp kalan salağın tekiyim ! Polis,ifade,zabıt,o bu ...Koşturdum durdum ama yanıtlar komikti : O kişinin çaldığına dair deliliniz var mı ? Ne malum onun aldığı ? Siz eve başka kimse gelmedi diyorsunuz ama ne malum gelmediği ? vs vs...Bundan sonrasında dava açılır ama o da takipsizlikten düşer dedi polisin biri...Çalıntı mücevher alımı yapanları bilirsiniz,takıları çizip aytıntılı bilgi versem dedim,güldüler ve sen çok polisiye izlemişin dediler...Şüphelenmek değil-çaldığına emin olduğum şahısla karakol bahçesinde tam 1 saat ayrı banklarda oturduk.O sırada o whatsapptan yazıştı da yazışt,öyle sakin,evde saklamaz ya hemen elden çıkartır ya satamadılarsa dahi hırsız olan başka kişilerde emniyet altına alırlarmış,savcı arama çıkartacakmış ama o zamana kadar binde bir ihtimal takılar evdeyse dahi uçururlarmış...Öyleymiş böyleymiş...Gitti giden...Yanarım yanarım şunlara yanarım :
1-Anneanneden anneye,annemden bana yadigardı,çok enteresan montürlü takılar
2-Çok darlandığım günlerim oldu,hiç satmadım,yadigar takı satılmaz diye başka çare buldum ya da yoksunluk geçene kadar sabrettim,hamuduyla gitti...
3-Ben takı takamam,bırak takı saat ya da toka bile takamam,sıkıntılı tipimdir ama kızım takar,süslüdür,bayılır,o takıların tümünü göğsümü gere gere düğününde takacaktım.Daha 17 sinde,tıp okuyacam diyo,28-30 dan önce evlenmeyecek,ayda 300 TL kasa parası vermeyeyim diye banka kasasına koymadım,anam öleli 8 yıldır saklamayı da başardım ama neticede gitti,artık anca bir bilezik takarım herhalde o günü görür isem...
Kısacası ben bu dünyaya sıkıntı çekip kenara koymaya ve sonra bir abuk insan-olay yüzünden yitirmeye gelmişim...Ama eski kocamın benden habersiz alıp harcadığı kredi kartları yüzünden eve gelen hacizler ,ama borç yapıp benim ödediğim kişiler,ama benim kurup onun batırdığı işler,ama iyi niyetimi suistimal eden yakın akraba ve arkadaşların borç alıp geri ödemeyişi , ama evime-eşyama zarar verip-çalıp giden kiracılar,kira veya aidat takıp ev boşaltanlar,ama son hırsızlık vakası...Hep eksi bakiye Gentleman :) Hep...Ben yemeyip-yiyemeyip kaptırma kompetanıyım ...Allah yazmamış bu dünyada bana "rahat" yaşamayı :) Dilerim kızıma,kuzuma yazmıştır...Dilerim maddi kayıplarıma rağmen isyan etmeyip "Allah kızımın başarı ve mutlulukları ile gülümsemeyi,gururlanmayı kısmet eder" dualarım kabul olur...Dilerim onun manevi mutluluğunun bedelini ben maddi-manevi ödemişimdir ve tüm iyilikler,güzellikler,mutluluklar,başarılar,doğru dürüst bir eğitim-iş ve eş onu bulur :) Ve dilerim ben bunu görürüm hiç değilse...İŞTE BÖYLEEEE , kompetan itirafları bitti :kahkah: