ama yapılan iş ciro yu merak ediyorum ...Işık tutması acısındam...
Printable View
ama yapılan iş ciro yu merak ediyorum ...Işık tutması acısındam...
aksine yeotek kontrolmatik alfas bilançoları kötü gelmedi. ben olumsuz beklemiyorum.
sadece neden gelmediğini merak ediyorum.
sasa ve smrtg de gelmemiş hala bilançosu..
yatayda olmamızın sebebi şuan bilanço belirsizliği olabilir.
halka arz durumu da çok uzun sürdü ama bu adamlar akıllı astorun sogumasını bekleyeceklerdir.
citinin takası şuan 1.776.425 lota düşmüş akşam üzeri virmanlar biter güncelleriz.
ama bankoff takasında mal ilginçtir. virmanlanmayan mal var 18790 :) son iki gündür aldıkları ile bugün dahil 50.115 lot var :)
şu kısır döngüyü kırarsak iyi olur perşembe yüksel, bültende birşey olmayınca cuma hop eksi bu hafta son olur umarım.
en kötü bilançoyu artık cuma akşamı yollarlar.
Olumsuz bilanço beklentim yok.Sadece bu durgunluğu hayra yoramadım.Önceki bilançolarda bu kadar gecikmezdi.
Bu arada bu akşam da bedelsiz ya da arz gelmezse artık spk ya tepki vermek gerek.Bir ara gesan hissedarlarına eupwr arzında özel kota ayrılsın gibi saçma sapan bir istek için bile twitter da ses getirmiştik.Belki 1 hafta daha şans verilebilir.
bu tahtaları yöneten bir grup var.. halka arz bedelsiz gibi beklentileri hisse fiyatladı diye düşünürsek, üstüne o kadar yeni iş anlaşmalarına tepkisiz kaldığını görüyor isek bu grupların varlığı belli..
bugün smrtg ye 456milyonluk yeni iş kap geldi..
açıkçası bilançoyu bekliyorlar gibi düşünüyorum.
bilanço fiyatlaması yapmadık hala..
ama sıkıldım mı sıkıldım bende, gönderin bilançoyu bakalım neler olmuş bakalım. ilerisi için hedefler belirleyelim vs vs.
sıkılmak yok dostlar filmin esas heyecanlı yerleri sene sonu ve 2024 gibi gözukuyor ...