siyasetçi akp tabanından da oy almak istiyorsa bunu demek zorunda
yok zamanında bunlara oy veren % 40+ kitle olmadan da ben iktidara gelirim iddiasındaysan başka..
Printable View
Şöyle anlıyorum..
Biz' de "sizin yaptığınız" gibi "çalacağız".
Ama, "siz" de, olur a "günü gelir" se, bizim gibi "Devr-i sabık yaratmayacakınız"
Bu ülke, bu "anlayışla" asla ne "müslüman" olur, ne de "ahlak" sahibi.
Kendim için birşey istiyorsam namerdim, yaş kemale erdi geçiyor.
Ancak..
Meclise girecek Miletvekillerine, meslek kotası şart..
Elinde "çekiç" olan, her şeyi "çivi" gibi görüyor ve yaptığı işten nemalanıyor.
Sözüm...
hukukçulara..
Nerde "kavga".. orada "ekmek".
"O" na göre de "kanun".
izmirli hoca bir ülkenin müslüman olması ne demek yahu..?
var mı örneği, işte size müslüman örnek bir ülke diyebileceğin, ateist iskandinav ülkeleri kıvamında
boş işler bunlar bir ülkenin din eksenine göre ahlaklaşması, 1400 yıl önceki müslümanlığı görsen kalsın teşekkürler diyebilirdin
beynine çip takılmadan düzelmeyecek bu insanoğlu, dedesinin dedesinden ne duyduysa hala doğru zannediyor..
https://www.sondakika.com/politika/h...uyuk-18519850/
Nasil anlatayim kufursuz?
Ahanda link.
Ulan yazmiyim diyorum duramıyorum , adam İskandinav ülkelerini matah bir b.k diye anlatıyor , bunlar Merkel Meloni Ursula yi makyaj yapıp gece odanıza gönderirler yeter ki çıkarlarına uysun .Adamlar iki savaş yaptı birbirlerini kesip kendi iç siyasetleri için akillandi.
Bu zenginlikleri sanki çok dürüst olmalarından kaynakli, daha bunu anlamamış adamlar Afrika'nın neresinde neyi kim alıyor kaça alıyor bir bilmek lazım , bilmiyorsan sus da insan sansınlar .
Ursula nasıl Türk Cumhuriyetlerine Güney Kıbrıs'a elçilik açtırdı farkında mısın , bizi bedavaya çalıştırıp siyasal olarak da sürekli baskı yapmalarıni da , burada aldığımız peynirin kalitesine kadar bunların her şeyi kontrol etmelerini kimse görmüyor.
Bir kur krizinde bir sanayici söylemişti sizde kur çok arttı bu farkın bir kısmını bize bırakacaksın demişler .Adamın iş yaptığı Avrupa şirketleri
Adamlar sanki orada birden zengin olmuşlar , birden demokrat olmuşlar , biz de burada kendi kendimize bu durumu yaşıyoruz öyle mi?
Hay aklınıza s.cayim senin gibilerin, burada yaşadığımız ne sorun varsa her şeyin içinde bunlar var .
Adamın adı Ahmet olur Bülent olur fark etmez o isveclidir almandir veya fransizdir.
Aynı dürzü bugün burnundan sarkan b.oku görmüyor 1400 yıl önce ne olmuş orada imiş gibi biliyor .
Duydun mu dürzü.
siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı ibb başkanını tutuklayınca para piyasalarının raydan çıkacağını beklemiyorlardı merkez bankasında borç alınan tefeci dolarlarıyla doları tutacaklarını sanıyorlardı ama iş zannettikleri gibi olmadı millet dolara saldırınca faizi artırmak zorunda kaldılar dün CHP ye kayyum atanacak dedikoduları çıkınca para piyasası tedirgin oldu ondan sonra CHP ye kayyum atarsak doları tutamayız korkusuyla hem faizi artırdılar hemde bu kayyum söylentilerini boşa çıkarmaya çalıştılar bazıları yasalara göre kayyum atanmaz diyorlar bunlar Türkiyede kanunların iptal edildiğinden habersiz yargıçları anayasa mahkemesinin karalarını tanımıyorlar siyasal islamcıların elebaşları arapların dinini önümüze koyup akılları ermedikleri ne olduğunu bilmedikleri bu faizle asansör gibi hareket ettirip duruyorlar şiyasal islamcılar taş devrinin kurallarıyla ekonomiyi yürütmeye çalışıyorlar yapay zeka çağında ekonomiyi arapların diniyle yürütemezsin yönetemezsin dolarda faizde olması gerektiği yerde olmak zorundadır tüik in rakamlarının sahte olduğunu herkes biliyor tepedekilerin dudaklarıyla enflasyon rakamları açıklanarak çalışan kesimlerin paraları gasp ediliyor millet herşeyin farkında mal ve hizmetlerin fiyatını doğru hesaplıyor
yalamanın dünyadaki yüzlerce farklı kuruluşça açıklanan dürüstlük, yaşanabilirlik, yolsuzluk vb. endekslerinden haberi yok olsa bile gavur icadı kendilerini koruyorlar nasıl olsa diye bakıyor düpedüz dubali.
olayı doğrudan zenginlikle ölçüyor zırcahil, beyin sadece maddi kıyaslama yapmaya koşullanmış, kendi yetersizliğini, beyinsizliğini yabancıların handikapı zannediyor bomboş adamlardan bombok ali yorumlar ....
Su anda bu 19 mart planlarını yapanlar bin pişmandir.pismanliklari seçim kaybetme korkularından değil onu zaten kaybettiklerini biliyorlar putin aliye v usulü bir iş yapmaktan başka çareleri yoktu onu denediler olmadı.ama muhalefet içinde hain çok ,bir şekilde başka ataklarla o konuyu halletme umutları hala içlerinde vardır.asil pişmanlıkları başka,muhalefete ilk kez inanılmaz bir silahları olduğunu öğrettiler.cok yıkıcı öldürücü kahredici bir silah ,en koyu yandaş bile içinde dehşeti yaşıyordur ,ben eminim.o silah ekonomik boykot ,bir grubu ,şirketi veya şahsi hedefe oturtmak.iktidara destegi bir Tweet söz veya davranışla bile yaparken artik yüz kez dusunecekler,aleni olarak yandaş gözükmek istemeyecek ler,eskiden çok konforlu ve karlı bir iş olan yandaşlık ekonomik lince değer mi değmez mi diye yüz kez düşünülecek bir olaya dondu.