Bu fiyatlardan vermeyi aklımın ucundan geçirmiyorum, tarihi zirvesinde belki treade edebilirim, orada çok kişi dökülecektir, malın kıymetini bilmek lazım.
Printable View
Bu fiyatlardan vermeyi aklımın ucundan geçirmiyorum, tarihi zirvesinde belki treade edebilirim, orada çok kişi dökülecektir, malın kıymetini bilmek lazım.
Buranin spegi mali cikacagi zaman yuksek hacim olur.gunluk 10 milyon civari.ve aciga satisla mali cikarlar.bugunun daha takasini gormedim fakat asiri yuksek hacim yok.buraya kadar kar realizasyonu yapmadan geldiler.yuzde 30 luk prim marjiyla hacimli yukselmeyle isterlerse malin cogunu bosaltabilirler.siki takip etmek lazim.gecen yil ortaklik gorusmesi sebebiyle tarihi zirve 5.20 lerde mali dagitmislardi .yakin bir haber beklemiyorlarsa yakinda bir. Kar reelizasyonu yapacaklardir.
Agustosta güzel ky dökmüş :)
http://flashresim.com/upload/MTVkNmZmM2M4MTg5MjQ.jpeg
Geçen seneki hareketlerine benzemiyor bu sefer olay gerçekleşebilir thy ihalesi yaz kış imiş emirates havayolları ihalesi falan konuşuluyor.Bugünkü citi alışı fon gibi normalde yatırırm alıp virman yapıyordu alenen ilk kez gördüm bugün alırken hayırlısı 4.20 ilk direnç orada ky kalmaz sonrasına bakmak lazım tekrar söylüyorum bu seneki hareket geçen yıllara pek benzemiyor.
ytd
Maşallah herkes burada :) hayırlı geceler cümleten