Printable View
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Ayda 15k para kazancam bi de ev işi yapacam pehhhh Daktir 6 k diyordunuz Ek isemi basladiniz
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Ayda 15k para kazancam bi de ev işi yapacam pehhhh Daktir iste sikinti orada Ben ayda 15 k kazanmiyorumki😥😥😥
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne zamana biter gelistirmeniz ustad Uc tane yaptirmam lazim 6 ay gerekli Sonuçta bir dolgu değil
Alıntı: Originally Posted by aydinc 6 ay gerekli Sonuçta bir dolgu değil Ucuza yapacagim derseniz geleyim ustad Eliniz alisir hem sizin icin egitim olur😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ucuza yapacagim derseniz geleyim ustad Eliniz alisir hem sizin icin egitim olur No Ucuza yapmam Betona hazirdiniz üstat havadan ödemeye Sağlık hizmetine niye ucuza :thumbdown:
Alıntı: Originally Posted by aydinc No Ucuza yapmam Betona hazirdiniz üstat havadan ödemeye Sağlık hizmetine niye ucuza :thumbdown: Ustad moralimi bozdunuz Acuk ahaber bakayim...
Alıntı: Originally Posted by Webster Daktir iste sikinti orada Ben ayda 15 k kazanmiyorumki[emoji26][emoji26][emoji26] Dolar mı tl mi iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Webster Daktir 6 k diyordunuz Ek isemi basladiniz Acil+isyeri hekimligi+aile hekimligi