-
8 lira iken tukaka diyorsun, umit besleyenlere hayal satiyorsun diyorsun. 2 sene sonra 70 lira iken (10 dolar) uzay f/k si olacak diyorsun, sakin ol diyenlere cikisiyorsun. Sonra 2 dolara dusunce tekrar tukaka diyorsun, uzay f/k'si ifadelerinden sadece 1 sene sonra. Bu arada da ben satiyorum 39'dan, 36'dan da alttan koyuyorum durmadan diyorken bir yandan da twitter'da farkli seyler yaziyor, 18 lirada (1 dolarda) bekliyorum yaziyorsun. Butun bunlarin hepsi bir arada dusunulunce, olay fikir ozgurlugu degil, insanlari yonlendirme ve psikolojilerini etkilemek icin cins cins yazma gibi gorunuyor buradan bakinca. Yani aslinda SPK incelese sana buradan ceza vermesi lazim. Sen bunlarin ekran goruntusunu alip, twitter'ina ekle, bir de spkgovtr'i etiketle. Korkma, bisi olmaz.
-
Merak ettigim, sen simdi 39'dan satti isen, kac gundur burada ne halt yiyorsun.
Ha, sen simdi dersin ki, 100 liralik alip satiyordum, ne kadar al-sat yapacagimi sana mi soracagim.
Simdi de hisse 42-45 arasinda git gel yapsa, sen 45 satip, 42 aliyorum dersin.
Maksat yatirimci psikolojisini bozmaksa, her cirkeflik mubahtir, di mi?
-
İligili zat
Yine mi tehdit ediyorsun ?
Kurduğun cümlelerinin çoğu yalan i iftira ve algıya yönelik,
Herkes eski cümlelerimi çok iyi okusun kelime kelimesine.Çünkü ilgili zat , cümle içindeki veya sonundaki kelimelerin eklerini değiştirmede ustalaşmış ve böylece cümlenin anlamını değiştirmede kendini iyi eğitmiş kurnaz bir zat. Bu yüzden eski cümlelerimi ve kelimelerimi iyi okusun herkes.
Sen cümleleri değiştirerek haklı olmayacaksın , seni kurnaz çırak kendini zeki sana çırak seni ..
bak bunu da paylaşıyorum hem de spkyı etiketleyerek..
Spk bana ceza verecekse kendi fikirlerimden dolayı , Twitterda, forumlarda veya investingcom da , youtubeda yüzbinlerce kişi kendi fikirlerini bırak , bildiğin çoğu hedef fiyat vererek başka hisseler hakkında yorumlar yapanlara benden misli olarak ceza vermesi gerek .
-
Bu da ikinci yazında cevap , ne halt yediğimi sormuşsun..
Sana ne ? Sana hesap mı vereceğim? Sen kimsin ? Ne kadarlık al-sat yaptığımı veya paramın ne kadarını uzun vadede için tuttuğumu sana söylemek mi zorundayım . Veya ihtiyaç halinde ne kadarlık hisse sattığımı sana söylemek mi zorundayım.?
ve yine aynı cevabı vereyim sana çünkü anladığım kadarıyla cümleleri okumada sorunlar yaşıyorsun ( veya tabiki yine bilinçli olrak algı , cümlelerimi başka yöne çekme ve iftira da bulunuyorsun )
İlgili zat , daha önce de dediğim gibi herkes ,Spk kuralları dahilinde kimseye al sat tavsiyesi vermeden kendi düşünce ve fikirlerini istediği gibi yazar ve paylaşır.
Twitterda, forumlarda veya investingcom da , youtubeda yüzbinlerce kişi kendi fikirlerini bırak , bildiğin çoğu hedef fiyat vererek hisseler hakkında yorumlar yapıyorlar.
Ben ise başkalarına hiç bir al-sat bir tavsiye vermeden , Spk kuralları dahilinde kendi düşüncelerimi paylaştım ve paylaşmaya da devam edeceğim çırak.
-
Bak çırak ..
Spkyıda etiketledim.. yanına parantez için lionnes1 benim diye de yazdım
Yiğidin malı ortada çırak !
Kendini zeki sana basit bir çıraksın sen
Yine bu zat bana iftirada bulunuyor. Herkes oturup bakabilir yazılarıma.Hisse nette kayıtlı zaten
Tekrar yazayım herkes ,Spk kuralları dahilinde kimseye al sat tavsiyesi vermeden kendi düşünce ve fikirlerini istediği gibi yazar ve paylaşır.
#kront
@spkgovtr
(lionnes1 benim)
https://twitter.com/amonslayer00/sta...91862143266817
-
Bak çırak yine Spk yı etiketledim ..
Buranın adresini de verdim ve yine parantez içinde lioness1 benim diye yazdım
Sayın yetkililer Bütün yazılarım mevcuttur orda .
@spkgovtr
.Hem benim hem bir kaç zatın yazısını inceleyebilirsiniz. Hiç bir şekilde kimseye al-sat tavsiyesi vermedi zaten forumda her şey kayıtlı.
#kront
(lionnes1 benim)
https://hisse.net/topluluk/showthrea...43749&page=521
https://twitter.com/amonslayer00/sta...91862143266817
-
Sen kendini haklı sanan, her yerde kendi kurallarının geçerli olduğunu sanan( Spk nın kurallarının değil, kendi kurallarının geçerli olduğu sanan ) basit bir çıraksın .
-
İnsanların sizinle ilgili rahatsızlıklarının ortak olduğunu görmüyor musunuz? 50 sayfa hep aynı yazılar. Yok investing, yok Twitter. İsteyen oradan okuyamaz mı? Ayrıca, pozisyonunuza göre yazılar yazıp, insanları haksız yere suçlamanızdan bahsetmiş herkes. (yine pozisyonunuza göre mal pazarlamakla ya da hissenin yükselmesini istememekle). Kelimesi kelimesine katılıyorum hepsine. Siz şu an doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye düşünüyorsunuzdur. Ama gerçekte doğru söylediğinizi sanarak dokuz köyle kavga eder pozisyonundasınız.