ktm, kub ilave yaptığım için onları hesaplayamadım. .
07-01-2021, 00:44
HRS
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
GZH-Garanti Temiz Enerji fonu 18 Ocakta satışa başlayacakmış.
Fon'un teması; temiz, yenilenebilir ve/veya alternatif enerji teknolojilerinde üretici,geliştirici, dagıtıcı ve/veya kurucu sıfalIyla faaliyet gosteren şirketlerin sermaye piyasalarına yapılacak yatırımlardlr ve fon toplam degerinin asgari %80'i devamlı olarak bu yatırımlardan oluşacaktır.
2,30'la ilgili sorunuzu anlayamadım.
Hocam ykb den yay fonu alsam yarın sabah öğleden sonra geçer mi günü devam eden günün sonrasındaki gün yeni fiyattan mı alır yay fonunu
07-01-2021, 00:47
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by HRS
Hocam ykb den yay fonu alsam yarın sabah öğleden sonra geçer mi günü devam eden günün sonrasındaki gün yeni fiyattan mı alır yay fonunu
Yarın sabah alım emri verirseniz, yarın gece oluşacak fiyattan Cuma 14.30 civarı geçer hesabınıza.
07-01-2021, 00:55
HRS
Alıntı:
Yarın sabah alım emri verirseniz, yarın gece oluşacak fiyattan Cuma 14.30 civarı geçer hesabınıza.
Alsam mı bilemedim hocam bu ara durum karışık beklesem mi garanti temiz enerji ve şu akbankın çıkacak yenilenebilir enerji hisseli fonunu mu alsam bu arada çok çok teşekkürler
07-01-2021, 01:07
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by HRS
Alsam mı bilemedim hocam bu ara durum karışık beklesem mi garanti temiz enerji ve şu akbankın çıkacak yenilenebilir enerji hisseli fonunu mu alsam bu arada çok çok teşekkürler
Kimse bir tavsiye olarak düşünmesin ama ben dolardan etkilenen tüm fon alımlarımı erteledim.Doların nereye gideceği belli değil, tuhaf rakkamlar telafuz ediliyor.
Kur biraz stabil hale gelsin sonra düşüneceğim.
07-01-2021, 01:18
imperial
Alıntı:
GZH-Garanti Temiz Enerji fonu 18 Ocakta satışa başlayacakmış.
Fon'un teması; temiz, yenilenebilir ve/veya alternatif enerji teknolojilerinde üretici,geliştirici, dagıtıcı ve/veya kurucu sıfalIyla faaliyet gosteren şirketlerin sermaye piyasalarına yapılacak yatırımlardlr ve fon toplam degerinin asgari %80'i devamlı olarak bu yatırımlardan oluşacaktır.
2,30'la ilgili sorunuzu anlayamadım.
Bu fonu nasıl alabiliriz?
07-01-2021, 01:29
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by imperial
Bu fonu nasıl alabiliriz?
18 Ocak sonrası işlem yaptığınız kurumdan Tefas üzerinden alabilirsiniz.
07-01-2021, 08:16
onurbey
SUC, SUA eski şekilde devam ediyor.İzahname değişti ama bir fark yok.