Yarın bankacılık tavan olursa endeks 6000 geçer. Açılış bugün tavan olacağı gösterdi
Gece seansı da tavan yaptı.
Bugün de 300-500 aldık bakalım.
Parayı eve yatırdık parada kalmadı. 50k ya aylık 5-10k arasın kazansak yeter.
Printable View
Yarın bankacılık tavan olursa endeks 6000 geçer. Açılış bugün tavan olacağı gösterdi
Gece seansı da tavan yaptı.
Bugün de 300-500 aldık bakalım.
Parayı eve yatırdık parada kalmadı. 50k ya aylık 5-10k arasın kazansak yeter.
Vobta batmak istemiyorsan
Paranı bileceksin riskini ayarlayacaksın
Yoksa batarsın
9 tane doğru işlem yaparsın 1 tane yanlış 9 siler üstüne evine haciz gelir !!!!
Burası böyle bir yer bir gün önce dünya karın vardır ertesi gün borçlu çıkarsın
100 bin tl si olan gidip 10 tane gırtlak poz açıyorsa tüm varı yoğu da buysa batar abi
O yüzden hırs yapmayacaksın seni etkileyeceksin para ile jeton atmayacaksın doyduysan kalkmasını bileceksin yoksa yem olur gidersin
Hani rallilerin sonu için derler ya, normalde borsayla ilgisi olmayan kişiler sana hisse önermeye başlamışsa artık orası tepedir diye. Ben dün bunu yaşadım. Heralde dedim harbiden tepeye geldik, pazartesi gapli açılış sonrası şelale olacak insanlar bana hisse önermeye başladıysa.
Hop bugün de +4.
14 temmuzdan bugüne gelen rallide malsiz kalmadan mal taşıyan çok çok az insan vardır. Bütün eskiler korkudan bir yerlerde malı yeni gelenlere verdi ama o yeni gelenler de kârda:D
ben binde 1 ile çalışıyorum sn ABKA yeni giren acemiler bile eminim onbinde6 onbinde5 ile filan çalışıyordur.
Muhtemelen siz forumun en düşük komisyon ödeyeni bende en yüksek ödeyeniyim.
not:hisse de onbinde 6 ile çalışıyorum viopdan daha düşük.(viopda yüksek komisyon kişisel tercihim işlem yapma hastalığını anca böyle dizginleyebiliyorum )
Acaba bankalar düşük faizli vermek yerine kendi yatırım fonuna para yada kredi verip bu piyasa mi oluştu para girmeden bu kadar yükselmesi mümkün mü
Hissede onbinde 4 ödüyorum...o da normal sayılır..ama hisse farklı bir kurumda..
Hiç bir aracı kurum voba bu oranı başta vermez..yılların sonunda (15 yıldan fazla) ve zamanında çok yüksek hacimlerle inmiş bir orandır
2010 larda zaten çoğu kumda ilk başta bile onbindebir oran vardı..
Asgari ücret yarın mi açıklanıyor bilen var mı? Uçuk bir rakam duydum
aralıkta zirve olmaz, zirveler ocakta olur
geçen haftaki imamoglu haberi yüüznden düşmemiz komikti aslında, ne alaka yani imamov aday olacakmış da, artık muhtar bile olamazmış falan, ama teknik olarak doymuştu piyasa, bi şey olsa da şu yeni mallananları bi test etsem diye bakınıyodu tahta yapanlar.. ertesi sabah devasa bi artı gap koyması her şeyi anlatıyor aslında
hdp kapatıldı haberi ne zaman gelir acaba ? seans içi mi yapacaklar açıklamayı, yoksa 2008de olduğu gibi seansın kapanmasını beklerler mi ?