banvitteki arkadaşlar takaslardan iş yatırım ve marketteki tavuk fiyatını çok yakından takip etmeleri gerekiyor...bu iki gösterge öncü göstergelerdir banvitte....
Printable View
banvitteki arkadaşlar takaslardan iş yatırım ve marketteki tavuk fiyatını çok yakından takip etmeleri gerekiyor...bu iki gösterge öncü göstergelerdir banvitte....
Genel kurul olsa ne olacaktı? Ne bekliyordun. Merak etme gn krl. Olur yakinda. Ama bilki cikacak karar sen beni hic etkilemez. Gn. Krl. Ertelenmesi kagit icin hiic onemli degil. Ben buralar banvit icin uygun diyorum alinip trade yapilabilir.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende banvit her aldığımda düşüyor güven vermiyor artık diyorum
İş yatırım tamam, ama marketteki tavuk fiyatı alakasız. Hisse yüksek kara rağmen düştü. Mevzu Brezilya'daki soruşturma gibi görünüyor. Genel kurulun ertelenmesi de bununla ilgili gibi bence. Avusturya 'dan belgelerin gecikmesi ne demek, belgeleri vermemişlerdir heriflere. Beceriksizlik olamaz bu sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eee yani sonuç olarak hobim borsa tüm bunları toplarsak ne anlatmak istiyorsun
Yani bu iş b.ka sarıyor gibi.
Banvit'in satışı iptal edilebilir mi acaba, ticaret sicil kaydı olmayan bir firmaya nasıl satılmış banvit. Bu konuda uzman değilim, yanılıyor olmam muhtemel, ama burnuma pis kokular geliyor. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elimde hisse var duygusal düşünüyo olabilirim maliyetim de yüksek değil çok arkadas gibi ama siz payronun yerine koyun kendinizi genel kurulu neden iptal edersin misal bn olsam yeteri kadar mal toplayamadım için havadan sıdan bi bahaneyle iptal ederim veyahut yeteri kadar satamadıgım için yeni velhasıl kelam iyi yada kötü bi haber gelicek olma şansı yüksek iyi haber belki bedelsiz olabilir kötü haber pek şirket hakkında bilgim yok karını nekadar arttırırsa arttırsın yüzde 1000 yapmıs şirket bu karlılıgı koruyabilicekmi karlılıgı cok tan fiyatlamıs ve düEltmeye girmiş buda bilancolarla belli olucak bişey yani zaman he kottan çıkarır toplayamamıstır malı o ayrı takas a bakınca 3 aylık iş yatırımdaki malını teb e sevretmiş mal iş in satısı yok piyasda büyük oranda ama diğer kurumlardan baya bi çıkıs var bunu piyasaya vermişler kim aldı bilemem teknik olarak yükselmesi lazım ama merrily robotu anasını aglatıyo tahtanın ancak saglam bi alıcı tahtayı hareket ettirebilir başka türlü işimiz zor şahsen ben çarşambaya kadar süre veriyorum Kendi adıma.