ABD nin Türk celik ürünleri için getirdiği ilave vergiyi tanımıyoruz. bizim için yok hükmündedir...
Printable View
ABD nin Türk celik ürünleri için getirdiği ilave vergiyi tanımıyoruz. bizim için yok hükmündedir...
Bu arada rahip konusunda gelişmeler var herhalde, dolar/tl düşüyor ama diğer taraftan dolar okey atmanın keyfini sürüyor..dxy 96,73..
Gund dolara küstü herhalde, gözükmüyor..:)
Yok alınma...
Ben kendimi de genelde (haddim olmayarak) makrocu kabul ediyorum.
hareketsiz bir yatırım kısmım var.
Hareketli kısım da ise genelde zararlıyım...
Aslında benim o hareketsiz kısmı en yüksekten nakde çevirip ((ki oduncu kısımı da bu sorunun) uygun durumda bekleyip farkı kapatmam lazım ama bunu da beceremiyorum.
Örneğin evvelki akşam elimdeki dolarları nakde çevirip uygun zaman kollamam falan lazım.
Sana bir lafım olmaz sevgili enki...:)
Kuzu'nun forumunda görüyorum şu aralar (http://forum.keyborsa.com). Uzun vadeli logaritmik bir dolar-tl grafiği üzerinde hararetli bir tartışma var! :) Borsaya giriş için bir işaret arıyorlar. Gundwane, en az 6 aylık, en çok iki yıllık bir dip çalışması olmadan girilmez diyor. Muhatabı, bir tepki çıkışı olsun yakalayabilir mi, diye bakınıyor. Mevzu bizi açmaz! :) Sanırım o nedenle buraya pek uğramıyor.
Aslında şu sıralar çok dikkatli olmak lazım..bir kaç hafta önce TL mevduatcılar bir büyüklerine uyarak mevduattaki zararlarının borsada çıkabileceğine inandılar..fakat dedikleri gibi yaptılarsa şu an yamuldular muhtemelen..bazen zarar çıkartıyım derken daha büyük sıkıntılara girebiliyor insan..
Gerçi Gund'da bu konuda hatalı..bankalar ucuzladı diye banka hisselerine ilk dalanlardan kendisi..umarım fazla almamıştır..:(
Yoksa bana mı söyledin bora abi :wave:
valla ben ağaç odun orman anlamam
sayıyorum paraları :kahkah: