Geçmişte ki yazılarıma peki neden kimse rahatsız değildi ?
yani illa uzun vadeli yatırımcı olup hiç hisse satmamak mı doğru?
Ya da bir kişi hem uzun vadeci ( uzun vadedeki lotlarının bir kısmına dokunmayarak ) hem de lot veya ihtiyaç için al sat yapamazmı ?
Geçmişte temel analizler yaptım , matematik hesap yaptım , siz ve geçmişteki bir çok yatırımcı şahit.
Hatta geçenlerde yine yapmıştım .Uzay Fksı beklentimi yenilemiştim bilançoların iyi gelmesi şartıyla , sebebini de yazmıştım 1-2 hafta önce sanırım .
Şimdi ben yine haksız mı oluyorum.
Yani uzay fk yazınca insanlar rahatsız olmuyor, hissede al-sat yapıyorum diyince insanlar rahatsız oluyor.
Ayrıca, twitterda dolar bazlı grafik paylaşıp " 1 dolar da bekliyorum "yazınca insanlar rahatsız mı oluyor?
Piyasa da herkes istediği gibi hareket eder. Kimisi 1 aylık al sat yapar , kimisi 1 senelik al-sat, kimisi 5 senede bir. Kimisi de uzun vade hisselerine dokunmadan , bir kısım parayla yine aynı hissede al sat yapar.
Bu stratejilerin burdaki insanları rahatsız etmesi suç teşkil etmez, Spk kuralları belli.
Siz bana mal pazarladığımı veya hissenin yükselmemesini istediğimi ima ederek yazmışsınız. Bu ise suçtur çünkü bu iftiradır.