Bir yatırımcı ceza aldı önce yasaklanıyor sonra satılabilir hale getiriyorlar.
Çok önemli bir konu değildir.
Yy TV.degildir
Sagliklar
Printable View
Manipulatif hareketlere kaldıkları yerden devam.Yukarılardan sattıklarını aşagılardan almaya çalışıyorlar.Malesef bunu çok sayıdaki küçük yatırımcı üzerinden yapıyorlar.Küçük yatırımcıların çoğu madur durumda.Bu hissede ky in işi gerçekten zor.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni kastediyorsanız ky olup olmaman çok da önemli değil.Kastım yüzlerce belkide binlerce ky dan bahsediyorum.Orta uzun vadeci olup sabredenlere selam olsun.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çoğul kullandım, hem sizi hem kendimi kast ediyorum ben de çok yazmışlığı olan biriyim bu meselede. Ne dedik kısaca hatırlatalım, asla gidiyor diye trene atlamayın, hele vadeniz kısa ise istasyona dahi uğramayınız dedim /k.
Ky lafı da parasal büyüklükten ziyade mantık hatası sahibi olanlar için.
Asla para ile insan hesabı yapmadım yapmam.
Selamlar, size ve aynı düşünceye sahip olanlara.
Syn. cinali bende aynı şeyleri farklı bir şekilde anlatmaya çalıştım.KY in donanımlı işi bilen yatırımcı karşısında tutunması kolay değil.Uygun hissede sabırla beklerse kazanabilir.KY larda çoğu zaman kısa sürede çok para kazanma arzusu malesef kaybettiriyor.1997 den beri borsadayım.Uygun hisse de orta uzun vade düşünenlerdenim.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.