Robotlari kurmuslar , tatile cikmislar iste . Milletin kanini emenlerin burnundan fitil fitil gelsin
Printable View
Robotlari kurmuslar , tatile cikmislar iste . Milletin kanini emenlerin burnundan fitil fitil gelsin
Çoğaltmaya karar verdim. Bu arada yeni beklentim artmasın, hatta düşsün ki biraz daha alayım 5-10 kat yükselsin öyle satarım
Şimdi patroncuklar düşünsün.
Ytd
Bir tane gerizekali var Twitter da hala rusya ukrayna savasi yuzunden dustu yazmis Tekfene , cevap verdik alakasi yok diye bloklamis . Bu cahilleri binlerce adam takip ediyor , eger rusya savasi ile alakali olsaydi operasyonlarinin yuzde olarak agirligii orada olan enka darmaduman olurdu . Tersine o gunden beri enka doludizgin gidiyor. Bugun yine cikmis ben soylemistim diyen salaklar , hala 22 tl kagit Dolar bazinda zirvesinin 1/4 unde 3 sene oncesine gore hala bu sirketi ovuyorlar
Benim bakış açım tamamen değişti. Bu kağıtta çok büyük oyun var. Kağıdın BIST 30 performansına göre değeri en kötü 5 Ereğli. Bu düşüncem sadece kendi görüşüm. Zaten tersine durum olsaydı birileri fırsat varken mali uçurur kucağa bırakırdı. Mal çok değerli Çok da bekleyemez. Yarın yine alacağım.
YTD
Mal cok degerli hele ki varliklarini ve is yaptigi sektorlerin gunumuzun trend sektorleri oldugu dusununce . Yeter ki seref yoksunu patronlar ve haysiyetsiz yoneticiler bir anda yatirimci dostu olmaya karar versinler
İlk 5 kurum
3 aylık takasta 10 milyon lot alış
Aylık takasta 6 milyon lot alış
Garantide görünen 13 milyon lotta yabancının olduğu kanaatindeyim yani gitmesi için yeterli mal toplandı gibi
Bu gün de birazcık aldım. 5 yıllık uzun bir yatırım planım var. 25 altında tüm kademelerde kemiksiz alıcıyım. 25 üstünde de yine ortalama düşürmek için alıcıyım. Ne demek istediğimi eskiler çok iyi anlayacaktır.
YTD