Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bi danede hamdi bey özel vermişti, akşam olmadan bagaja atmıştım.. :ok: Saymakla bitmiyor :yes: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Saymakla bitmiyor :yes: :kahkah: İsmonun sabah verdiğini söylemeyeyim heç.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu İsmonun sabah verdiğini söylemeyeyim heç.. :kahkah: Yok artık :kahkah: :kahkah: Toplamı çözmeye sayfalar yetmez :oleyo:
Reha bey gene sarışın peşine mı gitti? Böyle önemli bir buluşma gününde kendileri yokta :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Şerbeti bol şişeye denk geldim,kimin la o. Dadu damakta galıyo,anason bardakta yağmur damlası gibin izler bırakıyo.:kahkah: Fırtına'nın kullandığı anason yağı bayağı kaliteliymiş. Toplantıda içtiğim de öyleydi.
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Reha bey gene sarışın peşine mı gitti? Böyle önemli bir buluşma gününde kendileri yokta :oleyo: Sarışınlar beni aradı. Oynaşıyolarmış. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by hamdido Sarışınlar beni aradı. Oynaşıyolarmış. :kahkah: Sarisinlarda işini biliyor , bizi ne ararlar ne sorarlar :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sarisinlarda işini biliyor , bizi ne ararlar ne sorarlar :kahkah: Adam da öhöm!!! Kalıp var, yakışıklık var, karizması zaten efsane, BAĞ-GUR Emeklisi, daha ne olsun yahu! :oleyo: