Printable View
Alıntı: Originally Posted by EMLAK dur daha abka tiyo verecek az bekle.. abkaaaaaa sökül :he: :drunk::drunk: Dur ,kendim alayım sonra söylerim:) ''Taramadan geçen hisse'' diye...Ama önce 100 k takipçim olmalı.Benim sadece 12 takipçim var:oleyo: Evrimi ne yapalım? Bir türlü sonuca ulaşamadık:)
Alıntı: Originally Posted by ABKA Dur ,kendim alayım sonra söylerim:) Taramadan geçen hisse diye...Ama önce 100 k takipçim olmalı.Benim sadece 12 takipçim var:oleyo: dolar bazında 7 x yapacak olan hisseyi daha almadın mı ?? :oleyo: bu zmaana kadar 12 takipçi yapmayı nasıl başardın :he: :drunk::drunk:
Alıntı: Originally Posted by mert45 https://www.hisse.net/topluluk/showt...99#post6488799 Ben pala olsam 742500 kapatırım :cool: Pala olmadığın için olmalı ki, kapanış 7.430.00 oldu :)
Alıntı: Originally Posted by EMLAK dolar bazında 7 x yapacak olan hisseyi daha almadın mı ?? :oleyo: gısa vade düşüş trendinde diplemesini bekliyo. :he:
ölücüdür kendileri. asdads. :he:
Alıntı: Originally Posted by şahit ölücüdür kendileri. asdads. :he: ölücü denmez buna olsa olsa ölü sevici bu :he:
Alıntı: Originally Posted by şahit gısa vade düşüş trendinde diplemesini bekliyo. :he: :bravo::bravo:
Alıntı: Originally Posted by çıtak ABKA dayı oturan boğadır, sağlam sinyali bulur, oturur poza, alır 100.000 puanı çekilir kenara aslında; onun yaptığı doğru 550.000 AL vermiş... 70 takvim gününde.. 210.000 pivan ne 100'ü... 200 almış 1 ay pideler abka dayıdan... BOZKURT DAYI'nın ki bibuçuk ossun biz ''ha çıkarkende alalım, ha düzeltmede de şorttan alalım.. '' derken PALA bizi düzeltiyor :p