Printable View
Alıntı: Originally Posted by alyel 2-2 Kimi dertten içermiş, kimi neşeden. Ne dert, ne neşe durumları. Pas geçmek lazım. Reha GAYA gibi istikrarli olmak lazim, ne dert ne de nese farketmez, damnatir durur!:oleyo:
Sarışına devam [emoji481] reha beye selam.. afiyet olsun
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Reha GAYA gibi istikrarli olmak lazim, ne dert ne de nese farketmez, damnatir durur!:oleyo: Az kaldı; şans topundan alınca bin bin binleri, ben de tekaüt olurum, damnatırım her gece.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Iskender ismarlar geri postalar, yegenine Bizansta oyle yapmislar!:yes: :vk::vk::vk::agla::agla::agla:
Alıntı: Originally Posted by alyel Az kaldı; şans topundan alınca bin bin binleri, ben de tekaüt olurum, damnatırım her gece. Sans topu falan vurmadi bana, tekaut olmadan da istikrarim hic degismedi.:he:
Alıntı: Originally Posted by guneysu :vk::vk::vk::agla::agla::agla: Yalanmi soyluyoruz, neyse onu deyoruz!:yes: 1.5 Sikender sonra yallah! :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yalanmi soyluyoruz, neyse onu deyoruz!:yes: 1.5 Sikender sonra yallah! :oleyo: Gelme diyorsun artık, dostluğumuz 1.5 iskender.:notr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Gelme diyorsun artık, dostluğumuz 1.5 iskender.:notr: Gel gel hadi yanina, birde kutu kola soylerim!:kahkah: