Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Geregini bekliyoruz. Çok bekleriz, gevşek bu yönetici!:kahkah: Ben olsam, derisini de berisini de yüzerdim, yanlış yönlendirmeden!:dvr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu 5.74 den şort yapıyorum dedim, tamam dedi, sabah 10 a kadar da bekle dedi parayı çuvalla götüreceksin diye de iddaalı yazdı.:vk: :yes: Sn.Webster ters indikatör olarak biliniyordu dolar konusunda ve bununla ün yapmıştı :) Neden dediğinin tersi pozisyon açmadınız Sn.güneysu :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu 5.74 den şort yapıyorum dedim, tamam dedi, sabah 10 a kadar da bekle dedi parayı çuvalla götüreceksin diye de iddaalı yazdı.:vk: :yes: Kendime ceza veriyorum Uc gun katiksiz foruma girermeme
Alıntı: Originally Posted by Webster Kendime ceza veriyorum Uc gun katiksiz foruma girermeme Yarım günle yırtacaktınız belki üstadım neden 3 gün belirlediniz cezayı :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Yarım günle yırtacaktınız belki üstadım neden 3 gün belirlediniz cezayı :) Ajite ediyorum belki affeder diye 😃 Bir de medwig var O da vermek isteyecektir 3 dedim Yeterli gibi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ajite ediyorum belki affeder diye 😃 Bir de medwig var O da vermek isteyecektir 3 dedim Yeterli gibi Neyse üçün beşin hesabını yapmayalım şimdi :)
Emminin kalbinden 3 saat geciyor. Gece3 sabah 6 arasi. Alıntı: Originally Posted by Webster Kendime ceza veriyorum Uc gun katiksiz foruma girermeme SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bence yarın BİST 0,5 eksi Dolar 0.5 artı olacak gibi. Tutmuş gibi tahminim.Zaten açıkça belliydi dün geceden böyle olacağı.