Hiç tahmin yapmadık.Sn hissedar sizin bilanço tahmininiz nedir.
Printable View
Hiç tahmin yapmadık.Sn hissedar sizin bilanço tahmininiz nedir.
Halen şu ertelenmiş gelir konusunu çözemedim.Misal evi sattın hangi aşamada kara geçiyor
Ben bugün 36 dan aldıklarımı 37 den sattım her seferinde satışlar gerçekleşti, kısmet bakalım.. İşctr de 4.000 tl zarardayım sırf bugün oda alsatlarla düşürdüğüm rakam. Bundan da zarar , bugün perişan ettiler beni. YTD:Sad:
Geçen bilanço dönemi şahonun pungarı ,sn gp falan vardı .Tartışmalar baya alevliydi,bu sefer baya sönük geçti.Ne tahmin yapıldı ne fikir teattisi.Bu artık iyi mi kötü mü bilemedim.
Sn şekerli keşke bir gün daha bekleseydiniz.İki saat sonra bilanço gelir,bilançoyu görseydiniz daha iyi olurdu.Gene de olan olmuş,kar zarar kardeştir.Borsa böyle bir yer.Ben bu kağıdı ilk aldım haftalarca kırmızıdan kurtulamadım,paçal yapa yapa bir hal oldum,anca yeşili görmeye başladım.
Sizin 37 lerin bir kısmını ben almış olabilirim:))))))))))
Malum bana geçen lotlar artık borsaya kote olmaktan çıkar.
Yok sn hkm Sadece bugün aldıklarımı verdim. oda nakitim kalmadığı için isctr yi döndürme amaçlı bu sayede 4-5000 tl zararı çıkarttım yani aslında bugünlük klgyo bana çok kazandırdı. Gerisi yarına bakacağız. Dedim ya uzuncuuu olduk diye bekleriz sene sonunu hep birlikte:whistling: