Ben hedge amaçlı short kaldım böyle olursa diye spotta kazançları eritmeyelim gerekirse zararına kapatırız şortları.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben hedge amaçlı short kaldım böyle olursa diye spotta kazançları eritmeyelim gerekirse zararına kapatırız şortları.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faizler artıyor diye banka hisseleri yükselen bir ülke burası :)
Bu ülkede ekonomi, finans bilen insanların, gözü kara cahil insan kadar para kazanamamasının sebebi işlerin ters bir şekilde yürümesidir.
Şu an dolar haftaya cuma 7.20 mi 8 liramı olacak cevabını verebilecek yok.
Zaten böyle bir soruyu başka ülkelerde soramazsın. Sorsan bile 7.70 mi 7.80 mi olacak diye sorarsın.
Hepimiz illüzyon bir sistem içinde yatırım yapmaya çalışıyoruz.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bırakılan pin bar sonraki gün kapanışın yüksek olmasından dolayı bozulmuş
diğer bütün pin barlarda hep düşüş yaşamış pazartesi günkü bar nasıl oluşacak bakalım.
Üstelik dow jones da da 2-3 gün önce pin bar bırakmış.Bütün endeksleri
aynı eller yönetiyor anlaşılan.
Daha önce faiz artırılmasına baskı için dövizi anormal şekilde yükseltirlerdi,
şimdi dedikolardaki gibi bir anlaşma yapılmışsa faiz beklendiği gibi artacaksa
önceden bilenler satışa geçmiş olabilir.MB kararını açıkladıktan sonra
oran yüksek bile olsa döviz o günkü bulunduğu fiyattan yukarı yapma ihtimali yüksek.
Faiz yükseltildi diye herşey düzelmiş değil ki öyle olsa artır faizleri düzelt herşeyi.
Zaten adamlar doymaz daha fazlasını ister başka yerlerden böyle tatlı para
kazanmıyorlar ki.
Fotoğrafı çok güzel özetlemişsiniz. Bu fotoğrafın görünmeyen kısmında ise; "arka kapı tavizleri ve görüşmelerinden çok küçük bir azınlık dışında kimsenin bilgisinin olmaması, spekülasyonlar ile daha ne kadar günün kurtarılacağı, oluşturulan algılar ile fiili gerçekleşmeler arasındaki devasa uçurum, pek çok alanda realite ile sanalın birbirine karıştırılarak sunulması ve sunulanlardan da net/somut sonuçların çıkartılmasının istenmesi durumu" var.
Esen kalın.
ICD-10-CM Code F20 serisinin toplumsal kültürolduğu yerde
acı reçete yerine ahaliye yeşil reçete gerek... o kıvama getirdiler... :he:
Haklısınz yastık altı meselesi büyük sıkıntı,hatta döviz daha da düşecek denmesine
rağmen isterse 5 liraya düşsün diyen de çok önce güven sağlanması gerek ki
nasıl sağlanacak daha düne kadar işbankasıyla ile ilgili söylemler biliniyor.
Döviz düşsün isterken gelen bedelin DAB a bağlanma zorunluluğu var esnetilse de
halen var,bir yandan dışardan parasını getirene kaynağı sorulmayacak deniyor
cuz i bir rakamla sokabiliyor dab da % 5 cezası vardı üstelik savcılığa bildiriliyordu.
yani çelişkiler çok fazla.
Bakalım yeni reformlar neler getirecek hakikaten değişim olacakmı.Vatan millet
için ne yapılırsa millet fazlasnı yapar yeter ki güven sağlansın.