[QUOTE=KARTAL41;6148752]Bindik bir alamete gedeyoz kıyamete ameniyynn....................
......
Printable View
[QUOTE=KARTAL41;6148752]Bindik bir alamete gedeyoz kıyamete ameniyynn....................
......
Boyacı küpü gibi maşallah ver alttan geliyor missss
Borsa bir haftadır rallide bizim speğin haberi yok. Borsada tek başına böyle bir şey .
Muhteşemsin adamsın herkesi kucakladın kefenin cebi yok yeterbe kardeşim endeks 4000
Martta “bu kağıt 1 senelik ralliye başladı. Hedefim şubat” demiştim. Varsa böyle tutarlı bir iddiada bulunan yapıştırsın buraya da görek. Burda gizem yaratıp sürekli övünen tiplerden çektik zaten ne çektiysek. Bi tane “muhteşem” muhasebeci bir arkadaş vardı. Şöyle muhteşemim böyle muhteşemim diye sıkıyordu. Halbuki daha boyanın konsolideye nasıl yansıdığını dahi bilmiyorsu. 4 küsürden sattı gitti dahi arkadaş.
Diğeri de ona katılılıyordu, sonra attık konsolide hesabını kitabını ama kafa bile yoramadı kapasiteli arkadaş. Sürekli gizemli takılıyordu. Habire imalı dolu gözüken ama sıfır içerikle “haberlerle” geliyordu. Neyse amacım rencide etmek değil demek istediğim boş yapıp kendini nimetten saydırmak isteyenlere. Yoksa mi buraya gelse hergün sövsen rahatsız olmam. İnsanları boşa meşgul edecek gündem oluşturmuyorsun çünkü. İlgi meraklısı değilsin. Kartal seni zaten istesem de okuyamıyorum kusura bakma :) bu kadar boşu ben niye yaptım peki (bakın kabul ediyorum) çünkü burası boş yapma yeri. Bişey bilen olsa buraya gelip hergün ne yazılmış diye bakmaz. Bnm sinirlendiğim matah bir bilgisi varmış gibi davranan tiplere. Ben martta havayı kokladım ve burda kimsenin etmediği iddiayı ederek 1 sene ralli dedim. Normalde üçüncü gün, noldu lan senin rallin deyip adama dediğini yedirmeniz lazım ama görüyorsunuz. Yıllık grafiği açıp yabancı bir hisseymiş gibi bakmanızı öneririm. Adeta füze. Eminim hisseye yeni bakanlar lan bu adamlar niye bu kdr ağlıyor diye şaşırıyorlardır. Kısaca ben bıralardan, maliyetime gelmiş olmasına rağmen satmam. Güvendiğim şerefsz polho değil daha ziyade borsadır. Seçim öncesi yemez…. Bu kadar
Yazmısin bos yazmisin ben sana ykb.alarko holding .pgasus dedigimde ne konusuyodun ben bunlardan kazandim milyon koydum pole 3 den biliyosun okumuyomus çokta tın memedin kucagindasin yapcak hicbiseyin yok ben rahatim indikce alacak param var giderse de milyonlara milyon katacak param var sen bak dalgana .
Ortaklar bilanço beklentiniz nedir geçen yıl 9 kasımda gelmişti. Fazla zaman yok tahtayı yapan khpenin doğurduğu bilançoda ne yapacak merak ediyorum. 9 aylıkta kimya coştu, poliport bozmazsa Hellastaki gelişim ile rekor geliyor. Kaldı 10-15 iş günü. Tahmini olan varmı?