Bu hafta yeni bir ruhsatmız var şükür. Bilanço gelmeden yazayım. Kaynamasın arada.
Yine pahalı bir ilaç anladığım kadarıyla. İloprost etken maddeli Vebulis 20 mcg/ml Nebülizasyon Çözeltisi, 168 ADET
Hayırlı olsun ��
Printable View
Bu hafta yeni bir ruhsatmız var şükür. Bilanço gelmeden yazayım. Kaynamasın arada.
Yine pahalı bir ilaç anladığım kadarıyla. İloprost etken maddeli Vebulis 20 mcg/ml Nebülizasyon Çözeltisi, 168 ADET
Hayırlı olsun ��
Teşekürler Eyüp Hocam.. Biraz DEVA'ya yüklenelim o zaman. :)
Yazım tarzından sen olduğunu anlamıştım, o sebeple isminle hitap ettim, sonra yüzde yüz emin olmadan ismini kullanmayayım deyip kullandığın nick'e hitaben yazdım.
Zamanında seninle atıştık bir süre.. Sonra da göremedim. Hakkını helal et kalbini kırdı isek.
Buraya yazmasam da, portföyde eskiden olduğu kadar büyük ağırlıkla yer vermesem de, dönem dönem DEVA alıp tutuyorum, sonra reel olarak anlamlı bir kâr oluştuysa tekrar satıyorum. Bu sıralar Enflasyon Muhasebesi nedeniyle öngörü yapmak oldukça zorlaştı. Hisse seçerken insan zorlanıyor. Cazip bilanço gönderen şirket sayısı toplamda 15-20 çıkar çıkmaz, onların da bazıları çok primli. 600'e yakın hisseden bu kadar az rakam çıkması işi zorlaştırıyor. DEVA bilançosunu ve ilk piyasa tepkilerini bekliyorum açıkçası. Zamanında bir kaç defa tokat yesek de toplamda bereketli bir yatırım süreci olmuştu. O sebeple listemden hiç eksilmiyor. Ama tahtaya girmesi de çıkması da sıkıntılı oluyor. Bir gün tekrar yüksek hacimli günlere döner inşallah.
Kazancın bol, daim ve bereketli olsun.
yine unuttular hopp makinistttt.
şaşırttı bu sefer.