Dolar gaymeyi düşürmek için korkunç maliyetli olan, DEM veya KKM Ile ve 6 aylık maliyetinin 40 milyar gayme olduğu söyleniyor, ahali halaya durdu yahu.
Printable View
Bankalardan dolar alış satış arası genelde 27-28krş fark olurdu bunu 7-8 kuruşu satımdan 18-19 krş da alımdan olurdu
mesela ben genelde iş bankasından bakıyorum dolar 17.30 ise banka alış 17.23, banka satış 17.48 olurdu
şimdi fark yaklaşık 25 krş olmuş alımdan da satımdanda 12.5 fark yaratmışlar dolar 17.37 ise alış 17.25, satış 17,49
daha ucuza alıyorlar daha ucuza satmaya başlamışlar.. dolar düşecek mi acaba???
evet benimde dikkatimi cekti 1 haftadir.ben kur a bakmadan aliyorum ancak makas can sikici.
neyse bankalarda ki tum kredi kartlarim full,0 faiz.yuzbinlerce tl.bende onlara geciriyorum arka kapidan.onun icin sorun yok.
Yurt dışında daha şişman kadın sahneye çıkmadı, şu ana kadar aykırı giden Bistte baba kağıtlara birer birer döşemeye başladılar. Sorun şurda Bistten çıkan para nereye gidiyor, yılanoğlu uyuz eşek modunda? Hadi yurt dışı düşerken para nereye gidiyor sorusunun cevabı kredi kapamaya idi, bizde cevap ne?
EURUSD takip etmek lazım 1.02 ila 0.98 arası bir yerde dip yapacak..sonrasında EUR ya geçilmeli...YTD