madem içerdeki dth lar çözülsün istiyorsun
döviz bozup faize geçmek isteyenlere mevduata geçme şartıyla mb kurundan bozma imkanı getir..
adam bozmak istese % 4 banka makasından gidiyor..
Printable View
Brent Petrol %5 civarı eksi.
Gezin tozun acin camlari ( yok o dagalgaz bulunca yapacaktık)yakında indirim gelir.
https://r.resimlink.com/Pg0C4nZvHTG.jpg
Turan Çömez o konuda bizi kekliyor gibi tekrar tıp okudum diye, zaten İngiltereye gitme nedeni gavurca öğrenmekti, İngilizce tıp grameri okudum dese daha doğru olur.
özgür özelin siyasal islamcıları eleştiren röportajından dolayı tutuklanan kızımıza sahip çıkması çok doğru bir hareketti bundan önceki chp saftirik genel başkanı böyle şeyler bilmezdi siyasi zekası yoktu sadece bu değil konserleri imamhatipli vali ve kaymakamlarca iptal edilip ekonomik saldırı baskı uygulanan muhalif sanatçılara yolsuzluk hırsızlıkları ortaya çıkaran cesur yürekli yurtsever gazetecilerede sahip çıkılmalı ekonomik destek ve güvence verilmeli korku duvarının aşılmasına destek olunmalı günümüz Türkiyesinde durumdan vazife çıkarılmalı siz böyle yaparsanız vatandaş korku duvarını aşar cesaret bulaşıcıdır diyanetin başındaki kişi kafa kesen cellatlar gibi kılıçla poz veriyor acaba arapların dinini etmeyenlerimi arap sempatizanı olmayanları sizi bu kılıçla keserimmi demek istiyor kılıç nedir bir cinayet silahıdır siz bir hrıstıyan bir yahudi bir budistve başka dinlerde din adamlarının böyle öldürme aletiyle poz verdiğini gördünüzmü ben görmedim bunlar eğitimsiz bilmeyen moruklara arapların dininin barış sevi kardeşlik dini olduğunu ballandıra ballandıra anlatıyorlar kafa kesenlerin kim olduklarını dünyada herkes biliyor arapların dinini a dan z ye biliyoruz chp bu kurultaydan sonra gürültü patırtı yapan chp yi aşağıya çekmeye çalışan kk oğlunu ve yanındaki safraları chp den derhal ihrac etmeli mutlaka yapmalı bu partiye yakışmayan herkes ihraç edilmeli büyük babamız ATATÜRK ün partisini ve ilkelerini içine sindiremeyen herkes bu partiden uzak durmalı son zamanlarda büyük babamız ATAÜRK ün adının sık sık anılması ve ilkelerine sahip çıkılması sevindirici ve gurur verici bu aidiyet duygusu gençlerimize kazandırılmalı geçen gün maltamıydıunuttum venedikmiydi bir ülkede caddeye büyük babamız ATATÜRK ün ismi verilmişti çok gururlandık kendilerine teşekkür ederiz
. , ! ? ' : ;
şair ne demek istiyor burada.