Bu 1 milyon vs hikâye bence
Şirket artık uçuşa geçecek derken böyle satış vs sindirme ve bıktırmaya dönük gibi
Aksi olsaydı şirket taban olurdu
Printable View
Bu 1 milyon vs hikâye bence
Şirket artık uçuşa geçecek derken böyle satış vs sindirme ve bıktırmaya dönük gibi
Aksi olsaydı şirket taban olurdu
Hacimler toparlamışken satmalarını sektör olayına bağladım ben. Bir sektöre yüzde 10 dan fazla giremiyolar gibisinden, cuma günkü ismen hacmini gördükten sonra infodaki bi kısım payı belki oraya kaydırmış olabilirler diye düşünüyorum.
Nnf nin satması kötü. Adamların kendi şirketleri. Demekki gelecek görmüyorlar. Umarım sadece ağırlık azaltıyorlardır; çok çok enteresan işler bunlar.
Bir yandan patron milyonlarca lot geri alım ile topluyor; diğer yandan aynı patron sahibi olduğu fon üzerinden milyon lot satıyor .artık hacimlerin yükselmesi dışında bir çıkar yol yok.
Evet çok değil 1-2 hafta önce bu durum olsaydı taban yerdi ama ona rağmen iyi durdu.Bence NNF de satıyor artık algısı yaratıp daha çok toplamak sanırım .
Viop tarafında müşteri kaybı mı var; vede sonu etkisi mi anlamadım amcak yarı yarıya oran kaybı var şirketin. Takibe devam.