https://www.turkrus.com/196554...k-t...abilir-xh.aspx
McDonalds yerine döner zinciri mantıklı olur...
Printable View
https://www.turkrus.com/196554...k-t...abilir-xh.aspx
McDonalds yerine döner zinciri mantıklı olur...
hic deme , yakin cevrem , ruslar herkes diyorki keske biri bunlari donere cevirse , turkiyedeki gibi temiz doner yesek (bazi yerlerde ki gibi) bruda doner var ama bildigin les, pislik, ve cok kotu
ama iste gida sektorunde degilim, yoksa gercekten inanilmaz bir firsat
tabi ruslarin kendi markasida var Farsh , miratorgt burget diye ama premium segment ve gercekten cok kaliteli, fast food gibi degil
gidaya girmek isteyen varsa soyle kasap doner gibi bisey yapsak burda, paraya para demeyiz walla
Herkese merhaba. Temettü yatırımı konusunda rio tinto aldım biraz. Eregli de almak mantıklı mı ya da sadece rio tinto veya eregli mi almak mantıklı olur sizce?sonucta sektörler benzer ve temettü konusunda da ikisi de hakkını veriyor
Biri madenci biri sanayici, tek ortak yanları demir. Benzer şirket olarak değerlendirmek doğru değil. Bende rio tinto var. Coğrafi olarak madenlerinin dağılımı, kömürden çıkmış olması hoşuma gitmişti. Temettü verimide yüksek. Yabancı hisse çeşidini düşürmek için satmayı düşünüyorum ama acele etmiyorum.
Tavsiyem şirketin üretim miktarlarını gösteren güzel sunumları var inceleyin. Hangi maden ne kadar gelir getirmiş vs. Burada bu madenlerin fiyat artışlarının şirkete olabilecek etkisini görebilirsiniz.
Madencilik pahalı sektör borç yapısına bakın, eğer faiz oranları artarsa olumsuz etkilenebilir.
Devamında maden işinde sosyal sorunlar çıkma ihtimalini kenara koyun en son sırbistanda lityum madeni ile ilgili sorun yaşıyorlardı.
Günün sonunda rio tinto bir madencilik devi.
Ereğli ile ilgili onun forum sayfasına bakmanız daha doğru olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yabancı borsa cahili olarak rus hisselerine nasıl yatırım yapabiliriz? Fonlarda olur
+1?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ruslara bakarken çinliler gitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi