Dediğiniz takası bende düşünmüyor değilim:) ancak tombul kuş 110-120 araligindayken erdemir kaç olur görmek lazım..
Printable View
Pasta kademe paylaşabilecek var mı? :)
Al Sat bana göre hiç değil, yapamıyorum. Yapabilen arkadaşları da tebrik ediyorum. Malı ucuz iken aldığında kazanç büyük olur mantığıyla hareket ettim hep. Peki mal ne zaman ucuz olur; Şirket hakkında kötü haberler, bilançolar, fiyatlamalar , yorumlar çoğalmaya başlarsa hisse toplama zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. THYAO ve TAVHL hisselerini de en kötü pandemi zamanında toplamaya başladım. 7.50 den aldığım THYAO hisselerim hala duruyor. Her ne kadar ana temettü amaçlı kağıtlarım EREGLI / ISDMR olsa da; bu kağıtların ucuz olduğunu ve kara bulutların illa ki bir gün dağılacağını düşündüğümden sürekli topladım. Maliyet düşüreceğim diye düştükçe topladım düştükçe topladım , topladıkça zarar sürekli büyüdü. Belki mantıksız akıl dışı ama yapabildiğim tek şey sabırla beklemek, 15 yıllık borsa tecrübemin bana öğrettiği. Zararda oturmak gerçekten çok zor bir durum, gerek maddi gerekse psikolojik açıdan. Ama inanın karda durmak daha zor:)
Sorunuza kendimce cevap verecek olursam; şuan Türkiye 'de/ dünyada ne çok ucuz mesela. Aklıma Amerika Nasdaq hisseleri geliyor hemen. Alabiliyorsanız direk hisse olarak veya fon (reklam olmasın isim vermedim:) ) olarak toplamaya başlayabilirsiniz. Resesyon/durgunluk olayları geçince hisselerin nerelere geleceği malum. Tek gereken sabır ve toplamak. Yazdıklarım kendi cahilce ve bilgisizce tecrübelerimdir, kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Sadece uzun vadeli genç yatırımcılara örnek olması amacıyla yazılmıştır. Bol kazançlar...
Sessizliği bende olumlu buluyorum. Biraz hareketlence üşüşmeler olmaması güzel. 15 altı maliyetle sabırla beklemeye devam. Zaman bol, “o sene bu sene” diye uzun zamandır beklediğim o dönem sanki artık geldi. Heyecanı çok güzel. Bu fırsatlar çok sık geçmiyor ele. Kendi çapımda değerlendirmem [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
THYAO eşleşme takası, A1Menkul 20 krş üstten eşleştirdi,
https://r.resimlink.com/GrSIFwEAadn.png
Dediğim yerlerde Borsa İstanbul dediğim yerlerde bist oyalanma ya başladı. Bakalım yön mı ayağa mı.. makinelere daha karar vermedi ama 3 çeyrek beklentisi ufak ufak görülmeye başladı.. toplanmaya başlıyorlar kapanışa göre öyle diyor.
Tombul kuş roketleri ateşleri gaza basmaya başladı..
Bakalım motoru soğutup mu devam edecek yoksa soğutmadan tam gaz mı....
Rize çayımı demledim sabırla bekliyorum... Sıkıntı Yok... Zaman çok .. şahsi fikrimi paylaştım YTD
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın olmasa da Cuma’ya 90’ları, haftaya da üçlü rakamlara merhaba diyebiliriz. YTD.
Gun sonu takas verebilecek varmidir