Ne günlerdi ento fito. Bende entomolojiyi severdim fitopatolojiyi sevmezdim. O zaman ögrenmşştim bu zoonoz olayını. Bazen düşünğyorumda bu vejeteryanlar bazen haklı gibi
Printable View
Ne günlerdi ento fito. Bende entomolojiyi severdim fitopatolojiyi sevmezdim. O zaman ögrenmşştim bu zoonoz olayını. Bazen düşünğyorumda bu vejeteryanlar bazen haklı gibi
Vegan mi
Vejeteryan mi
Soya fasulyesi pek yok abi melmekette
Burda vejeteryan olunmaz
5 yılın sonunda Mişlen kıross kılaymıt olan 4 mevsim lastiklerimi artık parçalanmaya başlamasından dolayı gudyiır vektor gen2 ile değiştim. İlkinden memnundum bundan da şimdilik çok memnun kaldım ama yaz sıcağında bakalım nasıl bir başarı gösterecek. İstanbul Kocaeli gibi yerler için kış lastiğine gerek yok 4 mevsim yeter diye naçizane düşünüyorum.
Yaz lastigi kafi
4 mevsimde cok gerekli mi ya
Abi kışın çok sertleşiyor bam güm taş gibi sekiyor kasislerde yaz lastikleri ama karlı günlerde arabayı çıkarmazsan olur bence yaz lastiği de. Zaten yol bilgisayarına bakarsan ister ferrari ister hacı muratın olsun ortalama hızın 30-38 km arası oluyor hep. Kabak olmasın yeter ister yaz ister kış ister 4 mevsim
Karpat larin maradona si georghe hagi der ki
Surekli kendini gelistirme zorundasin
Biz napiyoz
Uni yi bitir is Bul tamam
Hagi super futbol adamidir
Mircea lucescu bi de bu bi de pupescu ile ilie vardi turkcesi ilyas yani
Gercek takim oyuncusuydular
Keske elde tutaydik fatih geldi luce kacti mesela luce bin kat iyidir bana kalsa ya neyse
Futbol icin degil memneketce bi takim oyunu oynamayi ogrenme icin
Yoksa Ben buyuk sirketdeyim is olarak mesela maas x kaat digerleri olsun mu herkez yasamali abi bencillik fena
toplum Sana hedeflerini hep sasittirir
Ayni gorunmez bi jammer gibi
Tavsiyeye tesekkur
Lastik konusuna dikkat edecegim
Habere bak https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...i-oldu-6415254
Burda ulusalcilar fed i hazine ye bagliycaklar derkene Beklentisinde bulunurkene yani
Hazine yi fed e baglamis kuresel tayfa:))))))