siyonist kanal hâlââ bitcoin savunmasını yapıp MB ye yükleniyor. Kararı iptal ettirme çabasındalar.
dünya gazetesi dahada ahlaksızca davranmış ve MB nin kripto parasını yasaklarken Türkiye Varlık fonuna(TVF) zarar verdiğini ileri sürmüş.
TVF nin yöneticisi imam tayyip.
TVF yi işe sokarak MB yi tayyipe şikayet ediyorlar, sana zarar veriyor demeye getiriyorlar.
MB nin kripto parayı yasaklaması benide şok etti doğrusu. Tamda yeniden abd ye ve batıya her konuda teslim olmuşken, onların parasını yasaklamak acaip bişey. Bunu neden yaptılar bende HENÜZ bilmiyorum. Bildiğim tek şey, bu insanlar kendi kişisel çıkarlarına olmazsa parmak oynatmıyorlar. Bunun arkasında ne olduğuda yıllar sonra ortaya çıkar.
Avrupa birliğinin patronu Almanya, abd kripto paralarını değil, Avrupa Birliği digital parasını savunuyor. Bir terslik olmazsa onlarda kendi kripto paralarını çıkaracaklar. (Kripto para = digital para)
Türkiyedeki siyonistler hergün her dakka abd kripto paralarını savunmaya devam ediyorlar. Bu siyonist ve siyonist uşağı kanallardan Türkiye kendi digital parasını çıkarmalı isteğini duydunuzmu.?
Ben duymadım.
Sabah akşam bitcoin diyorlar.
Bakalım MB nin bu kararını iptal ettirebileceklermi.
Bu insanlar bu ülkenin dostu değiller ancak bizim paramızla bizim emeğimizle besleniyorlar.