Printable View
Alıntı: Originally Posted by kitapci34 kodese üç beş günlük girmek de ne ki bana müebbet gelebilir her an. af çıkmaz mı ki acep sil baştan? Yav sen alışmışsın, biz daha toyuz. Rutubet çarpar verem oluruz kodeste
Alıntı: Originally Posted by dimitris Yok abi , ben kitapçı 'yı seviyorum. Fikirleri benden çok uzak ama çok beyefendi bir insan olduğunu düşünüyorum. onu federallere de söyleyin de iyi halden şu cezalarıma kalem çeksinler. İHM'ye başvurayım ben belki bozarlar.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Litrelik olsun, litrelik çıktığından beri 70'lik gözümü doyurmuyor!:kahkah: Dikine gömeceğim ki, rahat içesin yatarken içmek zordur.:yes:
Başkanımda pas geçüp görmezden geliyor ne etcem ben?
Alıntı: Originally Posted by kitapci34 onu federallere de söyleyin de iyi halden şu cezalarıma kalem çeksinler. İHM'ye başvurayım ben belki bozarlar. Necip Fazıl'ı bilir tanırsınız. Herkes dini kişiliğini tanır öncesi pek konuşulmaz. Hele Paris maceralarını. Sizin de geçmiş karışık demekki. Yoksa ceza konusunda zalim değil patronlar. Sabırlılar.
Alıntı: Originally Posted by guneysu Dikine gömeceğim ki, rahat içesin yatarken içmek zordur.:yes: Garez var bana, her yerden!:agla:
Alıntı: Originally Posted by dimitris Necip Fazıl'ı bilir tanırsınız. Herkes dini kişiliğini tanır öncesi pek konuşulmaz. Hele Paris maceralarını. Sizin de geçmiş karışık demekki. Yoksa ceza konusunda zalim değil patronlar. Sabırlılar. .............................................:)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Garez var bana, her yerden!:agla: Herkesin kafasında seni gömme planı var abi . Tikkatli ol .