50.000.000 islem hacmi vardi en son degisim ayni ama
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
güzel portföy...iyi yönetilen fonlardan oluşuyor...alım zamanlaması iyi yapılmış ise iyi para bırakmıştır..
yerli -yabancı hisse fonlardan BİR SÜREDE olsa çıkmayı düşünüyorrmusunuz?
cevap hayır ise,bu fonları ne kadar süre tutacaksınız?hedef fiyat ve zamanlama var mı?alırken varmıydı?
amacım sizi sorgulamak değil,lütfen yanlış algılamayın...sadece fikir jimnastiği...
Kvba guncelleme : 12.08.20 cok dusuk bir artis var sabah olan pozitif hava su an notr bana gore
Agirligi 08.07.20 olan kvba getirisi pozitif olabilir
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sepetiniz hayırlı olsun...
3 aylık fon geçmişi olan bir kişi olarak yazıyorum...öncelikli bu sepet 15 sene hiç değişmeden(%10azaltma,artma) eklemelerle devam edecek ,değil mi?
''stopaj etkisinden kaçmak için''yazmışsınız bunu anlamadım?15 sene sonrada stopaj kesilmiyecek mi?
hisse yoğun fonları al-sat yapmadığınız sürece pek getirisi olacağını düşünmüüyorum....BİST den örnek verirsek
1,26 cent -5,00 cent arasında gidip gelecek bir endeksde MPS getirisi de inecek ve çıkacak...malum TÜRKİYE burası...DOW endeksde olsak trend hep yukarı,anlamlı olabilir belki...şimdiye kadarki geçmişlerine göre söylüyorum...petrol buluruz belki işler değişir..MPS uzun vade bana pek mantıklı gelmedi anlayacağınız...
madem bu kadar uzun süre portföy yapacaksınız,değişken fonlar,çok varlıklı fonlar,fon sepeti fonlar vs vs bir inceleseniz?mutlaka incelemişsinizdir,fikirlerinizi alabilirim?
bende AYNI FİKİRLE maaşımdan arta kalanını(az bişi kalıyor) GMA da değerlendiriyorum...3 aydır...amaç vadeli yatırım yada dolar yatırım üzeri getiri olsun..sonuçları yazacağım bakalım,biraz zaman geşsin...