Printable View
Alıntı: Originally Posted by Mykskstar Yok dayanamıcam 145200 den 5 tane daha . Asya yıkılıyor.. Crash bana göre başladı.. Böyle Bi hareket yılda en fazla 3 defa gelir.. sercanhan.. Ne oldu crash..Altın vuruş 7-8000 lik çöküş ?..
Fed kararına dow pala kadar sevinmedi **ua.
Alıntı: Originally Posted by gundwane sercanhan.. Ne oldu crash..Altın vuruş 7-8000 lik çöküş ?.. Beyefendi gerçekten ciddi bir psikolojik görmenizi tavsiye ederim..
Alıntı: Originally Posted by ALPER Fed kararına dow pala kadar sevinmedi **ua. FED de bir şey yok, bizim pala kapı gıcırtısına oynuyor :)
Alıntı: Originally Posted by Mykskstar Beyefendi gerçekten ciddi bir psikolojik görmenizi tavsiye ederim.. Hadi lan oradan.. OMAHA.. Değiştir değiştir gel..Oh ne ala.. Bir nickle 1 milyon endeks.. Ötekinde çöküş.. Salla babam salla..
Alıntı: Originally Posted by gundwane Hadi lan oradan.. OMAHA.. Bu nasıl bir uslup.. Sizi direk engelliyorum.. Gerçekten yazık
Alıntı: Originally Posted by gundwane Hadi lan oradan.. OMAHA.. Değiştir değiştir gel..Oh ne ala.. Bir nickle 1 milyon endeks.. Ötekinde çöküş.. Salla babam salla.. Yaw sen sallamıyor musun? Sallıyon. Hatta kuzuya da ağam paşam çekiyon orada burada. Daha ne? O da sallasın. Bencillik yapma dostum.
geçen hafta burdan döner dediğimden bu yana 50 puan aldı.