3-4 sene önceki ederinde bir kağıt ve halen patronlar doymamış mal toplamaya.
Ne aç gözlü varlıklarsınız siz kahhhhpeler.
Printable View
3-4 sene önceki ederinde bir kağıt ve halen patronlar doymamış mal toplamaya.
Ne aç gözlü varlıklarsınız siz kahhhhpeler.
Yatırımcıya 3 yıldır çektirdiğiniz çile için Allah bin belanızı versin sürüm sürüm sürünesiniz kolay ölmeyesiniz
Şsizler paramızı pul ettiniz 50 lira olması gereken hisseyi hala 7 lirada süründürüyorsunuz
Kolay ölmeyesin sz kolay ölmeyesin
Hayallerimizi paramızı rızkımızı çaldın borsanın 1200 den 10700 gittiği 3 yılda paramızı çaldın
Sürüm sürüm sürünmeden ölmeyesin
Tugay'dan TMSF'ye flaş teklif: Binayı yapın, Basmane'yi alın!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) arasında Basmane’de 27 yıl önce inşaatına başlanan ancak açılan davalar nedeniyle temel seviyesinde öylece kalan Basmane çukuru için görüşmelerini sürdürüyor. Bu görüşmeler sürerken Başkanı Cemil Tugay’dan sorunun çözümü için yeni bir öneri bulunduğu iddia edildi.
erhangulenc.com'da yer alan habere göre; Tugay’ın, TMSF’ye “Bizim Konak’ta depremin ardından yıkılan hizmet binamızı yeniden inşa edin karşılığında biz de size Basmane’deki yüzde 30 hissemizi verelim” teklifinde bulunduğu öğrenildi. TMSF’nin bu öneriyi değerlendirmeye aldığı belirtildi.
GEÇEN DÖNEM DE GÖRÜŞÜLDÜ
Büyükşehir Belediye eski Başkanı Tunç Soyer döneminde de sorunun çözümü için TMSF ile görüşmeler yapılmıştı. Bir ara belediyenin söz konusu arsanın tamamını almak için karşılığında TMSF’ye başka bölgelerdeki arsalarını vermesi gündeme gelmişti. Ancak bu takas gerçekleşmemişti. Ayrıca Büyükşehir’in 10 yıl vadeli olmak üzere buradaki tüm hisseyi 850 milyon liraya alması konusunda da mesafe kat edildiği belirtiliyordu. Ancak, o opsiyon da gerçekleşmedi.
Basmane’deki projede belediyenin yüzde 30 hissesi bulunurken projenin içinde de bir belediye hizmet binası yapılması şartı da bulunuyor. Ancak Başkan Tugay’ın o hizmet binası yerine Konak’taki hizmet binasının tamamlanmasını istediği ve TMSF’ye bu çerçevede bir öneri sunduğu kaydediliyor.
sen arz olduğundan beri haftalık grafikte en yüksek hacimleri yapacaksın bizde böyle aşağı yukarı ile korkacaz öyle mi :) oyna devam
L.n ahiretliğim..
Sayende tesla ya biniyorum.. Story bırakıyorum. Gitti paraciklarım diye izlersin..
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxp...d3bmUxeGx3NQ==
Seni seviyorum.
Ama tersten..!
Kitledim seni..
y.vş.kkkkkk
Ne yaparsan yap senden bir adım önce olacağım..!
Senden o karları çatır çatır alacağım yaşadığım sürece ..!
Ölene kadar ensendeyim ..
Ha öbür taraf varsa orda da en büyük düşmanın benim .!
Tahtada çok güzel lezzetin var. Söylemeden edemeyeceğim.
Amatörce çalışan algoritmalarına boşa para ödüyorsun.
Gerçi sana dokunmuyordur illegal çalıştığın için.
:)
Kokuyorsunuz..
Toprakta temizlemez sizi..
Ruh ve sinir hastalıkları merkezi izmir ..
Özellikle 31 hastasısınız.
Belli ki parayla iş görüyorsunuz.
Kız tavlayacak bile karizmanız yok.
g.tten bacaklılar..
Az vücut çalışta vücudun şekle girsin.
Her şey para değil.
:cool:
Merhaba,
Oro*pu yine en düşükten kapatmışsin!
Diyeceğim de, demiyorum...
Zira, kötü sıfatlar ve küfürler üzerinizde kirleniyor...
Sizler için uygun bir kelime yok.
----------------------------------------------------------
Hatırlatayım;
Yatırımcısına zulmeden, kazandırmamak için elinden gelen her şeyi yapan bir iş adamı vardı...
O adam toprağın altına girdi..,
Önce milyonlarca kurtcuğa dönüştü, sonra çeşitli sineklere..,
Kelebek olmak istiyordu hayattayken ama, olamadı.
Şimdi toza dönüştü..,
Bir tek kemikleri, dişleri ve kılları kaldı...
Şimdi mezarı açıp baksanız,
Gülüyor sanırsınız...
-----------------------------------------------------------
Siz de öyle olacaksınız.
En kısa zamanda inşallah.
Her yatırımcı arkadaşımın , her birinizi toprağın altında gülerken yattığınızı görmesi dileklerimle.
Çabuk ölmenizi diliyorum.
Sıradaki!
2 S den birisi...
Amin.
İyi bir akşam diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,