Gizlemeyi beceremezler bugün is yatırımdan 190 bin alış olmuş 165 bin satış olmuş net elde kalan 25 bin
Printable View
Takaslarda virman yoluyla satış yapmadiktan sonra gizli is yapmaları mümkün değildir virmandada anlaşılır ama tüm takaslari incelemek gerekir
Dun gece beni uyku tutmadi nedense cok dusundum satayimmi bekliyeyimmi inanin beni cok yordu bu kagit bir çok kağıtta zarar etmişimdir nedense bu sirket beni çok yordu. Bugün bir kac defa satış verdim sildim tekrar verdim son dakika sildim ama en kötü karar bu belirsizlikten daha iyidir mantığıyla sattım inşallah sizler kazanırsınız diyeyim hepiniz allaha emanet olun hissem olmayan kağıda yorum yazmayi etik bulmadigim için son mesajim hoşçakalın
Teşekkürler Sayın Alical hayırla kalın
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam 160 bin zarar mı? Allah yardımcınız olsun..InşaAllah zararsız çıkarsınız...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Alical sizin için hayırlı olsun. Ben aslında dediğiniz gibi 20 lerin altına gelirse alım yaparım dediğinizden birazda satmanıza şaşırdım. Aslında 1>0 evet zaten pekte süre kalmadı son şanslarda olabilir ama kısmet ben şahsıma batana kadar devam yok batmaz ve kottan atılmaz isede bmeksi en tepeden verecem geri kısmet olursa tabi...
Eşleşmeye bakın..
https://resmim.net/f/pehiPg.png