yürü be tosunum kim tutar seni iyi baskıladın yürü şimdi afferin34 üstü kapat kırma bizi
Printable View
yürü be tosunum kim tutar seni iyi baskıladın yürü şimdi afferin34 üstü kapat kırma bizi
namusuz mery teyze yine tahtada .100 000 lot işlem yaptı 20 000 artıda çökertirse mery çökertir yoksa yukarı
katarla imkb bizim bist anlaşma yapmış hisse alınıcak buda imkb 30 ve 50 birde 100 yansır bankalar holdinler en basta bence aselsana olumlu yansır çok baskı var aselsanda bu arada trabzon limanına etkisi ola bilir unutmamalı
katarlı bir ortak harika olurdu .işte o atıp tutanlar tek tek çıkarlardı ben demiştim ben yazdım uzaya çıktı bak
hayırlı olsun tavan gözüktü katar haberi de güzel yaradı faydası olmasada ama ola bilir gerçekleşirse ben iyi bir sey beklerim bundan
büyük bir savas var biri çıkışa oynuyor biri basmaya çalışıyor 128 000 lot tavan hayırlı uğurlu olsun bereketli olsun
144 988 lot
arkadaslar bu hafta derb var biliyorsunuz fener beşiktaş sizce ne olur ama taraf tutmadan cevap verin yoksa ben beşiktaslıyım mesela beşiktaş yener demiyorum oynayan kazansın sizce maçın galibi kim olur